Iată cum se îmbracă Beyonce de când e însărcinată!

De Diana Sorescu, pe

Beyonce aşteaptă primul ei copil cu rapperul Jay Z şi este extrem de fericită. Pentru că burtica este deja evidentă, artista a ales un stil vestimentar special. Cum ţi se pare?

Mami Beyonce

 
De când e însărcinată, Beyonce străluceşte! Şi la propriu, şi la figurat! Pe lângă mina ei luminoasă, de femeie împlinit, artista a ales deseori haine strălucitoare, stropite cu paiete din belşug.
 
Aseară, la lansarea noului parfum ce-i poartă semnătura, Pulse, Beyonce a îmbrăcat o rochiţă mini, cu paiete albastru sidefat, plus un blazer peliculizat.  Chiar dacă este însărcinată, diva nu renunţă la tocuri şi la outfit-urile super sexy.
  Cu ocazia New York Fashion Days, Beyonce a îmbrăcat o rochie petrecută aurie, cu centură sub sâni şi decolteu în V, un model care complimentează femeile însărcinate.
 
Tot cu paiete a fost şi ansamblul blazer şi pantaloni creion! Colierul statement a adus un plus de preţiozitate ţinutei deja sclipitoare, iat croiul blazerului a mascat burtica şi a pus un subtil accent pe sâni.
 
Din ce în ce mai multe viitoare mămici realizează că pot să fie sexy şi pe perioada sarcinii, şi că rochia sac nu are ce căuta în garderoba lor! În această perioadă, picioarele şi sânii trebuie evidenţiaţi!
 
Beyonce arată excelent în rochia mini cu volumetrii: mulată imediat sub sâni, marchează talia, iar fusta bufantă răsfaţă burtica.
 
Cum ţi se pare stilul abordat de Beyonce? Îţi place?
 
Iată cum se îmbracă Beyonce de când e însărcinată!
 
Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter