Ce haine a creat Rihanna pentru toamna 2013

De Erika Chivu, pe

Rihanna se pregăteşte pentru lansarea colecţiei de toamnă Rihanna for River Island. Deocamdată ea promovează hainele pe care le-a creat.
Rihanna continuă colaborarea cu casa de modă londoneză River Island. Deşi prima colecţie pe care au lansat-o împreună, cea de vară, nu a fost bine primită de critici, fanii artistei s-au arătat încântaţi, aşa că Rihanna le-a pregătit o nouă colecţie, de data aceasta pentru toamna 2013.
Linia vestimentară care va fi lansată în luna septembrie este deocamdată promovată printr-o serie de imagini care au fost făcute publice de curând.
rihanna for river island
Se pare că vor fi 80 de piese pe care Rihanna le-a încadrat într-un stil „urban glamour”, spunând că ele au un aer specific oraşului New York. Ea a creat fuste, pantaloni, topuri, rochii, jachete, dar şi piese de lenjerie intimă sport. Se pare că artista însăşi a creat hainele exact pe gustul ei şi tot a fost cea care a gândit campania de promovare.
rihanna for river island
Cântăreaţa a apărut deja în public purtând haine din colecţia de toamnă şi ţinutele ei au fost foarte apreciate de fani. Nu ştim încă ce părere au criticii de modă despre noile ei creaţii, dar cu siguranţă că fanii Rihannei vor goli rapid magazinele.
Vezi mai multe poze în galeria foto. CLICK AICI!
rihanna for river island

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter