6 rochii frumoase Alexander McQueen purtate de vedete

De Diana Sorescu, pe

Dacă MET Gala a fost un omagiu pentru McQueen, iar Kate Middleton a purtat o rochie de mireasă a acestei case de modă, unica.ro întocmeşte Top 6 rochii superbe Alexander McQueen.

Originalitate genuină

Alexander McQueen a fost un geniu al modei. Rochiile sale sunt unice şi celebrează femeia într-un mod fabulos. Vorbim de creaţii magistrale ce îmbină senzualitatea, pasiunea, nebunia, frumuseţea şi feminitatea în stare originară, un melanj incredibil de nuanţe, texturi şi modele.

Sarah Jessica Parker este una dintre cele mai celebre promotoare ale lui McQueen. Actriţa a fost o foarte bună prietenă a designerului, iar creaţiile sale s-au potrivit personalităţii ei. Rochia maxi în tonuri de mov lavandă şi roial, roz, negru, cu inserţii luminoase şi imprimeu stilizat este pur şi simplu o capodoperă.

Mila Kunis a purtat o rochie ravisantă, maxi, stropită cu roşu, crem şi negru, iar Camilla Belle a arătat incredibil în una dintre cele mai reuşite creaţii McQueen: o rochie divină, în tonuri de alb lăptos, bleu şi indigo, presărată cu fulgi şi mărgeluţe.

6 rochii frumoase Alexander McQueen purtate de vedete

Citeşte continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter