Leonardo DiCaprio și Mila Kunis, donații impresionante pentru victimele războiului din Ucraina

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 09 martie 2022, 11:58

Leonardo DiCaprio și Mila Kunis se numără printre vedetele de la Hollywood care s-au alăturat campaniilor de sprijinire a victimelor războiului din Ucraina. Actorii au donat o sumă mare de bani pentru refugiații ucraineni.

Drama prin care trece poporul ucrainean a creat un val de solidaritate la nivel mondial. Mai multe vedete internaționale, cum ar fi Leonardo DiCaprio, Blake Lively, Ryan Reynolds, Bethenny Frankel, Mila Kunis și Aston Kutcher, au făcut donații de milioane de dolari pentru refugiați. Mulți alți artiști din toată lumea au transmis mesaje de susținere pentru Ucraina

Legătura neștiută a lui Leonardo DiCaprio cu Ucraina

Leonardo DiCaprio a donat nu mai puțin de 10 milioane de dolari pentru a ajuta Armata Ucraineană și victimele războiului din Ucraina. Actorul a fost impresionat de tragedia prin care trece Ucraina. Puțini știu că el însuși are origini ucrainene.

Se pare că bunica sa maternă a fost născută la Odessa, un oraș-port unde se duc lupte grele între forțele armate, potrivit spynews.ro.

Citește și: Ministrul ucrainean de Externe: „Soldații ruși violează femei în orașele ucrainene ocupate”

Soția lui Volodimir Zelenski, mesaj dureros pentru rușii care le ucid copiii: „Arătați-le rusoaicelor ce fac soții lor aici!”

De ce s-au speriat rușii când au văzut la TV baletul „Lacul lebedelor”. Semnificația ascunsă a acestui spectacol

Serviciile secrete din SUA: „Putin nu mai este ca înainte. S-a izolat. A fost pus la colț!”

Mila Kunis, mândră că este ucraineancă

Mila Kunis, care este de origine ucraineană, a donat împreună cu soțul său, actorul Aston Kutcher, trei milioane de dolari. Totodată, actrița a transmis pe rețelele de socializare că este mândră de țara sa natală și vrea să organizeze o strângere de fonduri pentru a ajuta Ucraina.

Evenimentele care s-au petrecut în Ucraina sunt devastatoare. Iubesc tot ce a făcut această țară pentru mine și familia mea. Astăzi sunt mai mândră ca niciodată că sunt ucraineancă, a transmis Mila Kunis.

Iar eu n-am fost niciodată mai mândru să fiu căsătorit cu o ucraineancă, a completat Aston Kutcher.

Actrița Mila Kunis s-a născut în Ucraina, la Cernăuți, într-o familie de evrei. Aceasta a părăsit țara natală alături de familia sa când avea doar 7 ani. Ea a povestit că mutarea în SUA nu a fost una ușoară, dat fiind că nu știa limba engleză, iar totul era diferit, de la cultură, la mentalitatea oamenilor.

Imaginează-ți că ești și surd și orb încă de la șapte ani, a descris Mila Kunis acea perioadă.

Pe pagina ei de Instagram, actrița a făcut un apel pentru sprijinirea ucrainenilor prin donații.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter