Drew Barrymore consuma droguri și alcool la 12 ani, dar nu avea voie dulciuri: „Am fost un copil rebel!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 21 noiembrie 2022, 17:16

Despre copilăria lui Drew Barrymore (47 de ani) se poate spune că a fost în multe feluri, numai normală nu. La vârsta de 6 ani Drew a intrat în lumea celebrității cu rolul din filmul lui Steven Spielberg „E.T. Extraterestru”. Și-a petrecut copilăria pe platourile de filmare de la Hollywood, dar a trecut și printr-un centru de dezintoxicare și prin unul de psihiatrie până la vârsta de 13 ani.

Mama ei, Jaid Barrymore, ar fi escortat-o ​​la mai multe petreceri de la Hollywood, iar Drew a început să bea până la vârsta de 9 ani, să fumeze marijuana la 10 ani și să consume cocaină la 12 ani, conform autobiografiei ei din 1990 Little Girl Lost. Până la vârsta de 13 ani, a fost internată într-o instituție de psihiatrie.

Drew Barrymore, copilărie marcată de experiențe dramatice

Eram un copil rebel, am scăpat de sub control și nimeni nu știa cum să se descurce cu mine – și-a amintit în lacrimi Drew anul trecut.

Drew Barrymore consuma droguri și alcool la 12 ani, dar nu avea voie dulciuri: "Am fost un copil rebel!"
Drew Barrymore (1985)

M-au dus acolo (n.r. – la clinica de psihiatrie) în miezul nopții și am intrat printre acele două uși, iar când treci printre acele două uși nu ieși. Și am fost acolo un an și jumătate.

Drew Barrymore, droguri, alcool și viață de noapte, da. Zahăr, nu!

Acum, în episodul inaugural al noului ei podcast „Drew’s News”, actrița a recunoscut că, deși alcoolul și drogurile erau pe masă de la o vârstă fragedă, mama ei îi interzicea să mănânce dulciuri.

Drew a recunoscut că este unul dintre acei copii care au fost privați de zahăr și obișnuia să mănânce dulciuri pe ascuns.

„Mama nu m-a lăsat să mănânc zahăr”, a spus ea. „Studio 54, iarbă și alcool – absolut în regulă. Dar să nu mă ating de zahăr! Și așa am făcut. Îmi ascundeam ciocolată în dulap!

Citeşte şi: Drew Barrymore, dezvăluiri fără perdea despre viața personală. „Nu sunt o persoană care are nevoie de relații intime!”

Citeşte şi: George Clooney, terapeutul actriței Drew Barrymore. Actorul i-a dat sfaturi în dragoste colegei sale

Citeşte şi: Trupul bunicului lui Drew Barrymore a fost furat de la morgă

Citeşte și: Incredibil! Cum a avut tupeul să iasă din casă Drew Barrymore, la 39 de ani

Drew a continuat spunând că „toate celelalte obiceiuri au fost în prezența celorlalți”, dar sesiunile de mâncat dulciuri se făceau în spatele ușilor închise.

Le ascundeam într-o cutie din dulapul meu și doar ronțăiam – a mai spus vedeta.

„Trebuia să ies din prăpastie pentru copiii mei”

Drew a vorbit și despre sobrietatea ei, recunoscând anul trecut că băutul a fost ceva ce nu i-a făcut bine. Ea a mai spus că a căutat ajutor după divorțul din 2016 de Will Kopelman, cu care are două fiice – Olive, 10 ani și Frankie, 8 ani.

Nu mă descurcam foarte bine și voiam doar să vorbesc cu niște oameni să aflu cum să ies din prăpastie. Am acești doi copii pentru care trebuia să lupt și aveam nevoie de ajutor – a spus ea pentru Machine Gun Kelly într-un interviu mai vechi.

Am început să ajung la diferiți oameni și, în cele din urmă, am făcut cu adevărat niște schimbări majore și radicale în viața mea, ajungând pe o pistă complet nouă, pe una nou-nouță.

Foto – Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter