Foto: Taylor Swift, superbă în auriu pe covorul roşu. Îţi place rochia ei?

De Sandra S., pe

Seara trecută a avut loc gala de premiere a cântăreţilor de country în Las Vegas, Statele Unite. Una dintre vedetele cele mai admirate pe covorul roşu a fost cântăreaţa Taylor Swift, ce a purtat o rochie metalică uimitoare.
Cântâreaţa în vârstă de 23 de ani şi-a purtat cosiţele blonde într-o coadă strânsă, prinsă sus, pe care a asortat-o în mod neobişnuit cu o rochie foarte elegantă, cu inserţii metalice aurii şi multe pietre aplicate, în special în partea de sus. Taylor Swift a mai adăugat ţinutei doar o pereche de cercei delicaţi, cu pietre preţioase.
Foto: Taylor Swift, superbă în auriu pe covorul roşu. Îţi place rochia ei?
În picioare a avut o pereche de pantofi peep-toes cu toc-cui şi baretă deasupra gleznei, însă rochia i-a acoperit aproape în întregime în timpul ceremoniei.
Foto: Taylor Swift, superbă în auriu pe covorul roşu. Îţi place rochia ei?
Taylor Alison Swift, pe numele complet, este o cântăreaţă de origine americană. Ea şi-a început cariera muzicală la vârsta de 14 ani, iar în 2006 a lansat albumul său de debut. Doi ani mai târziu a câştigat primul său premiu – un Grammy – şi în acelaşi an a lansat cel de-al doilea album al său.
Ultimul album l-a lansat în octombrie 2012, pentru care a scris singură nouă din cele 16 piese. Artista a fost nominalizată la cinci categorii anul acesta, în cadrul celei de-a 48-a ediţii de Country Music Awards.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter