E momentul pentru o primăvară ca în povești cu revista Unica de aprilie!

De Bianca Prangate pe Ultimul update Miercuri, 24 martie 2021, 09:59
Începe luna aprilie cu revista Unica! Pe copertă o avem pe frumoasa și talentata MIRA, iar în interior vei descoperi o mulțime de surprize!
E momentul pentru o primăvară ca în povești cu revista Unica de aprilie!

Frumoasă și efervescentă, MIRA ne-a cucerit iremediabil. A început cu apariția ei de la „Românii au Talent” de acum aproape un deceniu, a continuat cu „Străzile din București”, iar acum ne surprinde din nou, cu cel mai nou album al ei, care poartă numele de „MiraDivina”. 

Dincolo de imaginea dulce-senzuală cu care ne-a obișnuit, MIRA are un suflet mare, mare de tot! Ea simte puternic fiecare trăire și își găsește inspirația în… suferință. „Mi se pare că din suferință ies cele mai frumoase lucruri, oricât de paradoxal ar suna”, ne-a povestit ea. „Deși pare suferință, în momentul în care ai pus pe foaie și în note această durere, deja ai transformat-o în cea mai mare bijuterie și iubire”.

Voci care merită ascultate în Unica de aprilie

În numărul de aprilie, vei descoperi o suită de interviuri cu oameni deosebiți – Alexandra Dinu, Răzvan Mazilu, Mirela Retegan și Roxen fiind doar câțiva dintre aceștia.

Alexandra Dinu este una dintre cele mai frumoase actrițe din România, uimind cu fiecare apariție a ei. Are 40 de ani, dar nu îi arată deloc, și se poate mândri cu un traseu profesional de excepție, despre care ne-a vorbit deschis.

La rândul său, Răzvan Mazilu – un dansator expresiv, coregraf exigent, creator de costume și spectacole, dar ma ales un adevărat deschizător de drumuri în materie de spectacole musical – ne-a povestit mai multe despre evoluția lui artistică.

Pe Mirela Retegan o știm de când a dat naștere fenomenului „Gașca Zurli”. Cu fiecare cuvânt și gest al ei, emană pozitivism. Am stat de vorbă cu ea și am aflat cum a supraviețuit pe plan profesional pandemiei și ce planuri are.

Am vrut să descoperim și ce mai face Roxen, pe care am intervievat-o anul trecut, chiar înainte să se anuleze Eurovisionul. Ea cântă de la 7 ani și în prezent se pregătește intens pentru Eurovision, sperând din tot sufletul să câștige.

Materiale de poveste și trenduri proaspete

În revista Unica de Aprilie, vei descoperi și un material special, de șase pagini, despre echipa națională de handbal feminin a României, care la vremea interviului se afla în toiul pregătirilor pentru turneul preolimpic. Am vorbit cu membrele echipei și am descoperit câte straturi se ascund dincolo de exteriorul acestor femei puternice.

Ca întotdeauna, avem pentru tine și materiale numai bune de citit dacă te afli într-o relație și/sau dacă ai copii. În luna aprilie, vei putea citi despre comportamentele toxice din relații despre care nu vorbim, dar și despre ce trebuie să faci atunci când vrei să crești copii independenți.

Și pentru că ne pasionează tot ceea ce ține de beauty & fashion, nici în luna aceasta nu ne dezicem de la articole pe acest subiect.

Vei descoperi astfel tot ceea ce trebuie să știi despre tratamentele de la salonul de beauty care nu implică bisturiul. Dacă vrei să faci o schimbare subtilă, care să nu implice durere, lasă-te inspirată de ideile noastre.

Și pentru că vrem să rămâi în tendințe indiferent de sezon, aruncă un ochi pe recomandările noastre din luna aprilie: coafuri bob, șuvițe balayage, unghii în nuanțe de neon mat, produse prieteneoase cu mediul, seriale care te țin în priză, cărți care merită atenția ta și povești cu vampiri.

Revista Unica se găsește la punctele de difuzare a presei începând cu 24 martie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter