O recunoşti? Ce vedetă de la noi a purtat rochia din carne a lui Lady Gaga

De Erika Chivu, pe Ultimul update Luni, 07 martie 2022, 15:56

Această cântăreaţă din România a intrat în pielea mai multor dive de la Hollywood, iar cea mai ciudată ţinută încercată a fost rochia din carne crudă purtată de Lady Gaga.
Ţi-ai dat seama cine se ascunde în spatele ţinutei ciudate marca Lady Gaga? Din fericire, Elena Gheorghe, căci despre ea este vorba, nu a îmbrăcat propriu-zis rochia din carne. Totul a fost o glumă din partea emisiunii „Drept la ţintă”, prezentată la Kanal D de Oana Roman.
Invitată în emisiune, Elena Gheorghe a avut ocazia să vadă, cu ajutorul unor trucaje, cum ar arăta în ţinuta şi cu machiajul lui Lady Gaga. Adevărul este că artista noastră nu e cea mai cuminte apariţie din showbiz când vine vorba de vestimentaţie, dar cu siguranţă nu este nici pe departe la fel de excentrică precum Gaga.
elena gheorghe
În aceeaşi emisiune, Elena a avut ocazia să „testeze” şi look-ul lui Amy Winehouse sau Nicki Minaj. Imaginile au fost postate pe pagina de facebook a artistei, unde ea s-a arătat încântată şi amuzată de surpriza pe care i-a făcut-o Oana Roman.
elena gheorghe

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter