DJ Wanda ia exemplul Mihaelei Rădulescu! Vezi ce poartă pe mână!

De Unica.ro, pe

DJ Wanda nu a fost niciodată superstiţioasă, însă simte că viaţa ei s-a schimbat în bine de când poartă pe mână un anumit tip de brăţări, preferat de multe vedete autohtone şi internaţionale.

Despre aceste accesorii, realizate din piele, argint şi pietre naturale precum rocă vulcanică, se spune că sunt aducatoare de energii pozitive şi de mult noroc pentru cel care le poartă.
“Nu ştiu dacă este întâmplare sau nu, însă de două săptămâni de când port brăţările astea am semnat câteva contracte şi am primit oferte de a mixa în cluburi din Madrid sau Londra. E clar! N-o sa le mai scot de pe mână nici măcar la duş”, declară DJ Wanda.
DJ Wanda face antrenamente de armată pentru a avea un posterior sexy
Cele trei brăţări pe care le poartă DJ Wanda sunt realizate în Thailanda  şi costă 1500 de euro. Printre vedetele pe care poartă se număra Mihaela Rădulescu, Antonia, Alex Velea, Delia Matache sau Mihai Morar.
“Sunt brăţări Jai Dam create de designerul francez Pierre Jack Canobbio la Bankok, în Thailanda. Sunt realizate din piele, argint şi tot felul de pietre naturale. Eu le-am ales pe cele din rocă vulcanică, despre care se spune ca îţi aduce mult noroc. Sunt aceleaşi pe care le poartă şi Mihaela Rădulescu”, mai spune Dj Wanda.
DJ Wanda, pentru prima dată în rochie de mireasă!
dj wanda

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter