Cum să porți fusta creion din denim. Inspiră-te de la vedete!

De Consuela Stratulat, pe

Fusta conică din denim este o piesă versatilă și mult mai casual decât fusta creion neagră. O poți purta oriunde, de la birou la ieșirile în oraș, și îți va da un aer modern. Vezi cum o poartă vedetele și inspiră-te de la ele.
Fusta conică din denim îți dă un aer sexy, fără să faci prea mult efort. Dacă vrei o ținută chic, inspiră-te de la Rihanna! Ea a combinat-o cu o cămașă din denim și o pereche de pantofi nude și a arătat perfect. Șapca îți va da nota casual de care ai nevoie!
Cum să porți fusta creion din denim. Inspiră-te de la vedete!
Pentru birou, poți purta fusta conică din denim cu un pulover negru și o pereche de pantofi cu toc, așa cum a făcut Ali Larter. Plicul cu animal-print te va ajuta să transformi această ținută în una perfectă pentru ieșit în oraș.
Cum să porți fusta creion din denim. Inspiră-te de la vedete!
În timpul zilei, balerinii sunt cei mai potriviți pantofi pentru fusta creion din denim. Charlize Theron i-a purtat cu o un top negru și o geantă în aceeași culoare și a arătat simplu și elegant.
Cum să porți fusta creion din denim. Inspiră-te de la vedete!

Cum să alegi fusta conică potrivită pentru silueta ta

Dacă ai șolduri voluptoase, optează pentru o fustă conică cu talie înaltă, pentru a atrage atenția de la acea zonă. Evită modelele cu multe buzunare sau alege-le pe cele fără buzunare, pentru că altfel, partea cu probleme va ieși în evidență. Forma este, de asemenea, importantă. Modele clasice se mulează foarte mult pe măsură ce coboară, însă pentru tine sunt potrivite cele care  nu urmează perfect linia picioarelor.
Dacă vrei să îți scunzi abdomenul, evită modelele care au o bandă în talie și alege-le pe cele care îți scot posteriorul în evidență.
Lungimea potrivită pentru toate tipurile de siluetă este până deasupra genunchiului. Totuși, dacă ai o siluetă în formă de măr, optează pentru o fustă până sub genunchi, pentru a păstra un echilibru.
 
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter