Costumul navy, o alegere inspirată pentru toamnă

De Diana Sorescu, pe

S-a mai purtat şi în alte sezoane, revine în forţă şi în toamna lui 2011. E vorba despre costumul navy, purtat cu eleganţă de femei. Katie Holmes şi Julia Roberts l-au ales deja!

Costum navy

Costumul navy cu tăieturi androgine, dar îndulcit cu detalii, accesorii şi mici modificări feminine, o să facă senzaţie toamna aceasta.

Divele de la Hollywood îl poartă şi pe covorul roşu şi la restaurant, accesorizându-l potrivit fiecărui eveniment. Hatie Holmes a mers luna trecută pe varianta unui costum în două piese, cu pantaloni evazaţi şi sacou-top cu decolteu în V şi nasturi supradimensionaţi, un model foarte elegant şi rafinat ce a avantajat-o.

La premiera celui mai recent film al său, Julia Roberts a îmbrăcat un costum bleumarin din trei piese: pantaloni uşor evazaţi, corset şi sau într-un nasture. Combinat cu sandale cu toc şi mărgele verde smarald, costumul a căpătat pe dată o notă glamour, decisivă pentru un eveniment de covor roşu.

Gwen Stefani şi Rihanna ne arată cum să combinăm reuşit un costum navy! Amândouă poartă modele cu pantaloni harem, iar secretul lor constă în detaliile animal print! Gwen a mizat pe o pereche de botine leopard, pe când Rihanna a mers pe varianta unei bentiţe late, acelaşi imprimeu!

La roşcată ne place şi asocierea cu mocasinii ton sur ton, iar de la Gwen învăţăm cum să combinăm costumul în zilele mai reci: cu o maletă simplă, neagră!

Vei purta la toamnă costumul navy? Îţi place?

Costumul navy, o alegere inspirată pentru toamnă

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter