Cerceii creole revin în forţă în vara 2011!

De Diana Sorescu, pe

S-au purtat acum ani buni, apoi au intrat într-un con de umbră. Însă în vara aceasta sunt iarăşi pe val şi fac deliciul oricărei ţinute. Vorbim despre cerceii rotunzi, tip creole!

Cerceii creolă

Cerceii rotunzi, creolă sau hoops, aşa cum îi numesc americanii, sunt versatili şi se potrivesc oricărei fizionomii, ceea ce este fantastic!

Aceşti cercei merg purtaţi la ţinute clasice, elegante, dar şi la sporty chic sau glamour! Divele preferă bijuteriile preţioase, încrustate cu diamante şi din metale fine, însă noi putem să arătăm fabulos şi cu gablonţuri frumos executate!

Cât despre diametrul cercului sau design, chiar nu contează, sunt extraordinari oricum! Dacă eşti mai îndrăzneaţă poţi să mergi pe stilul abordat de Blake Lively, modelul amplu, cu cercuri subţiri. Vor fi puşi în valoare dacă îţi prinzi părul la spate, într-o coadă de cal sau un coc neglijent!

Megan Fox a ales varianta creolelor din aur alb, mai micuţe, cu împletituri, care se potrivesc atât de bine coafurii de zeiţă pe care a abordat-o.

Şi încă ceva: sunt în vogă şi creolele handmade, confecţionate din materiale eco, cu detalii din lemn, mărgeluţe colorate, fulgi, pene sau cristale toate înşirate pe un cerc perfect.

Aşadar, vara aceasta nu ezita să îţi cumperi măcar o pereche de cercei hoops. Merg asortaţi la orice şi conferă un aer stilat oricărei ţinute, plus că tu te vei simţi ca o divă!

Cerceii creole revin în forţă în vara 2011!

Foto: Northfoto, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter