Blake Lively și Ryan Reynolds au devenit părinți pentru a patra oară: „Am fost ocupați”

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 13 februarie 2023, 09:10

Blake Lively și Ryan Reynolds au devenit părinți pentru a patra oară. Actrița a dezvăluit că familia lor s-a mărit, prin intermediul unei postări pe Instagram.

Cuplul mai are trei copii: Betty (3 ani), Inez (6 ani) și James (8 ani).

Blake Lively și Ryan Reynolds, părinți pentru a patra oară

Blake Lively, în vârstă de 35 de ani, și Ryan Reynolds (46 ani) nu au postat încă poze cu bebelușul, însă actrița a postat pe Instagram o fotografie în care apare fără burtica de gravidă.

Pregătindu-se pentru seara de Super Bowl, Blake a pus pe rețelele de socializare o imagine în care apare alături de soțul ei, Ryan Reynolds, și mama acestuia, Tammy. Iar actrița nu mai este însărcinată, notează People.

De asemenea, actrița a postat câteva imagini cu mâncarea pe care a pregătit-o pentru seara cea mare, atât pentru ei, cât și pentru animalul lor de companie.

„Bolul Cățelului Duminică 2023. Am fost ocupați”, a scris Blake Lively în mesajul care a însoțit fotografiile.

Actrița a dezvăluit că este însărcinată la ediția a 10-a a Forbes Power Women’s Summit, ce a avut loc în luna septembrie la New York.

La scurt timp după aceea, actrița a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini cu burtica de gravidă, în încercarea de a-i alunga pe paparazzi care o urmăreau zi și noapte.

„Uitați poze cu mine însărcinată în viața reală pentru ca cei 11 tipi aflați în fața casei mele pentru o captură cu unicornul să mă lase în pace”, a scris Blake pe Instagram.

„Mă speriați pe mine și pe copiii mei”, a mai spus actrița.

Citește și: Tatăl actriței Blake Lively a murit. Actorul avea 74 de ani

Citește și: Blake Lively, însărcinată cu al patrulea copil. „Pur și simplu-mi place să creez”

Citește și: Ryan Reynolds: „Am crezut că am potențial doar de unchi amuzant”

Citește și: Rihanna este din nou însărcinată. Artista a dat vestea la show-ul de la Super Bowl

Ryan Reynolds, încântat de noul bebeluș

Recent, îndrăgitul actor a vorbit despre bebelușul care încă nu venise pe lume, într-un interviu acordat Entertainment Tonight.

Acesta a afirmat că cei trei copii ai săi sunt încântați de venirea pe lume a bebelușului și că îl așteaptă nerăbdători.

„Sunt foarte entuziasmat”, a spus Reynolds.

„Trebuie să fim. Ar trebui să fii tâmpit să faci asta de patru ori fără să-ți placă. Va fi o nebunie, dar suntem foarte încântați”, a declarat celebrul actor.

De asemenea, Ryan Reynolds a mărturisit că nu știe sexul bebelușului, întrucât au decis să nu îl afle înainte de naștere.

„Cunosc fetele, așadar sper să fie tot fată. Dar sunt pregătit pentru orice se va întâmpla”, a precizat actorul, care este tatăl a trei fete.

Vezi în Galeria FOTO imaginile postate de Blake Lively pe Instagram

Sursă foto: Instagram, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter