Cele mai frumoase decorațiuni de Paște

Ultimul update Miercuri, 04 aprilie 2018, 18:22
Paștele este o sărbătoare a familiei, ocazie cu care toți cei dragi se reîntâlnesc. Dacă ești gazda petrecerii și vrei să creezi o atmosferă de sărbătoare, noi îți recomandăm să împodobești casa cu decorațiuni de Paște cumpărate din comerț sau făcute de tine. Noi îți venim în ajutor cu câteva idei. O să ai nevoie doar de îndemânare și multă răbdare.

Decorațiuni de Paște handmade

Cele mai frumoase decorațiuni de Paște sunt cele făcute de tine. Îți poți aranja casa într-un mod original și primitor cu obiecte decorative, care se realizează ușor și într-un timp relativ scurt.

1. Ou ornament

Pentru a realiza un ou ornament, ai nevoie de câteva baloane, fir de bumbac și lipici. Umfli balonul atât de mult cât îți dorești să fie dimensiunea oului. Într-o caserolă de plastic, amesteci lipici cu apă, ambele în aceeași cantitate. Apoi iei firul lung de bumbac și îl înmoi în acest amestec. După acest pas, înfășori balonul cu acest fir și îl lași la uscat. Spargi balonul, îl scoți din interiorul oului și astfel ai o decorațiune nouă de Paște. Tutorialul de mai jos îți va fi de ajutor.

2. Iepurașul din șervețel

Masa de Paște va arăta mult mai bine dacă va fi decorată cu șervețele în formă de iepurași. Cu un pic de îndemânare și tu poți face asta. Iar rezultatul va fi unul spectaculos. Șervețelul trebuie pliat în mai multe moduri, așa cum poți vedea în videoclipul următor.

În cazul în care nu ai răbdare să urmezi instrucțiunile din video, poți cumpăra un napron cu tematică pascală. Noi îți recomandăm acest napron din bumbac, în formă de dreptunghi, decorat cu doi iepurași.

Decorațiune de Paște-napron cu imprimeu doi iepurași

Cu decorațiuni de Paște, casa va fi mai plină de viață. Intră aici pentru a achiziționa acest napron.

3. Ghirlande alcătuite din ouă de hârtie sau de plastic

Cu cât casa ta este mai decorată, cu atât atmosfera va fi mai veselă și invitații mai binedispuși. Poți încerca să confecționezi ghirlande din ouă de hârtie. Dacă ai răbdare, desenează ouă de diferite mărimi pe hârtii de mai multe culori. Este foarte important să desenezi câte două de aceeași dimensiune. Urmează apoi să le decupezi și să lipești cele două modele de aceeași mărime, dar punând un fir lung de plumb sau o ață mai rezistentă între ele. Și tot așa, până le lipești pe toate și formezi o ghirlandă. Cel mai bine este să urmărești tutorialul video de mai jos.

Decorațiuni de Paște cumpărate din comerț

Dacă nu ai răbdare să confecționezi propriile decorațiuni de Paște, noi îți venim în ajutor cu câteva produse pe care le poți cumpăra din comerț. Un astfel de exemplu este suportul pentru ou Happy Bunny. Poți achiziționa mai multe astfel de obiecte din ceramică, pentru fiecare membru al familiei.

Decorațiuni de Paște-suport ou în formă de iepure

Cumpără decorațiuni de Paște pentru a-ți înfrumuseța casa. Alege modelul de aici.

Un alt obiect care poate fi pus pe masa de Paște ca ornament este iepurașul argintat. Piesa elegantă va oferi un aer deosebit, de sărbătoare și cu siguranță va atrage privirile invitaților.

Decorațiuni de Paște-iepuraș argintat

Impresionează-i pe cei dragi cu decorațiuni de Paște din metal argintat. Modelul din imagine este disponibil aici.

Decorațiunile de Paște au rolul lor în crearea unei atmosfere de sărbătoare, fie că sunt realizate în casă, fie că le cumperi. Înfrumusețează-ți locuința cu ele și oferă-le invitaților tăi o zi de Paște de neuitat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter