Rochițe pentru Revelion 2023 – ce rochii se poartă de Anul Nou

De Sofia Ionescu, pe

Trecerea într-un nou an este un prilej de sărbătoare și, fie că petrecem acasă, la prieteni, într-un restaurant sau într-un club, o rochie nouă ne poate schimba starea de spirit în bine. Așadar, dacă și tu cauți rochițe pentru Revelion 2023, iată câteva idei din care să te inspiri:

  • Acest articol conține linkuri cu coduri de marketing afiliat, ceea ce înseamnă că dacă veți comanda online produse din magazinele promovate, un procent din valoarea achiziției intră în contul de afiliere al Unica.ro. Mai multe detalii despre marketingul afiliat, pe profitshare.ro sau 2performant.

Cuprins

Ce rochii se poartă de Anul Nou

Fie că intenționați să ieșiți în oraș, să participați la un party sau să organizați o petrecere acasă, probabil, vrei ca rochia pe care o porți în noaptea de Revelion să fie alegerea perfectă. Este începutul unui nou an și evenimentul în sine merită o rochie nouă.

Iată câteva sugestii de care să ții cont dacă și tu cauți rochițe pentru revelion 2023:

  • Alege o rochie de cocktail dacă vei participa la o petrecere sau un eveniment semi-formal. Rochiile de cocktail sunt o opțiune excelentă pentru multe evenimente de Revelion – sunt scurte, dar elegante. Există o mulțime de stiluri diferite de rochii de cocktail – de la mânecă lungă la fără bretele, fără umeri până la mâneci lăsate.

Rochiile fără bretele și fără umeri sunt perfecte pentru persoanele cu un corp în formă de pară, în timp ce rochiile de cocktail cu volane sau plisate arată cel mai bine pe femeile cu formă atletică.

  • Alege o rochie lungă dacă vei participa la un eveniment de bal sau black tie. Dacă veți participa la un eveniment foarte formal, o rochie până la podea este alegerea perfectă. Asigurați-vă că o alegeți cu mult timp înainte, astfel încât să puteți fixa lungimea și să cumpărați pantofi corespunzători dacă este necesar.
  • Alege o rochie mini dacă vei merge la petreceri organizate în cluburi sau baruri. O rochie mini este ușor de îmbrăcat și sunt disponibile în aproape orice culoare sau stil.

Dacă ai de gând să dansezi mult sau să te miști, asigură-te că rochia nu este prea scurtă sau incomodă.

În cea ce privește culorile, argintiul și auriu sunt mereu potrivite pentru petrecerea de Revelion. De asemenea, poți alege roșu, negru sau verde, în materialul în care tu te simți cel mai bine.

Rochițe pentru petrecerea de Revelion 2023

Indiferent de conformație, o rochie midi catifelată, de culoare verde închis, cu mâneci trei-sferturi și cu un decolteu generos, poate fi o alegere perfectă pentru petrecerea de Revelion 2023. Este o rochie elegantă care te poate avantaja indiferent de forma corpului.

Rochie midi catifelată
Rochie midi catifelată

Catifeaua și dantela se potrivesc de minune atunci când vorbim de o rochie de seară. Dacă vrei o ținută lejeră pentru petrecerea de Revelion, atunci o rochie de damă Velvet Priya poate fi exact ce ai nevoie.

Rochie de damă Velvet Priya
Rochie de damă Velvet Priya

Pe lângă catifea, atunci când alegi rochii de Revelion, paietele sunt cele cu care nu ai cum să dai greș. Așadar, poți opta pentru o rochie evazată din paiete Ted Baker. Și aceasta este potrivită indiferent de conformație și foarte comodă, pentru o seară în care să te simți în largul tău.

 Rochie evazată din paiete Ted Baker
Rochie evazată din paiete Ted Baker

Dacă iubești paietele și preferi o rochie scurtă pentru petrecerea de Revelion, ei bine, poți alege o rochie Mango. Aceasta va atrage toate privirile și îți va scoate în evidență picioarele. Este potrivită mai ales dacă faci Revelionul într-un club.

Rochie Mango din paiete
Rochie Mango din paiete

Rochițe deosebite pentru Anul Nou

O rochie tip sacou, cu paiete este ideală pentru petrecerea de Revelion. Aceasta este creată de Casa de modă Vigo și are un design cu totul deosebit. O poți purta cu pantofi, cu sandale sau, de ce nu, chiar cu cizme. Alegerea îți aparține.

Este adevărat că rochiile negre sunt cel mai des întâlnite la petrecerile de Revelion, dar asta nu înseamnă că ele trebuie să fie banale. Dacă vrei porți negru și să fii totuși în centrul atenției, rochia cu franjuri Helen, cu siguranță va atrage privirile tuturor.

O rochie tip sirenă, cu paiete poate reprezenta o apariție încântătoare la orice petrecere de Revelion. Rochia lungă Sabrina are un model deosebit și scoate în evidență silueta. O rochie de culoare albă cu siguranță va fi vedeta de Anul Nou.

Satinul este un material foarte versatil și foarte apreciat în ultima perioadă. Așadar, cu o rochie slim fit de satin negru nu poți da greș la o petrecere de Revelion. E potrivită pentru orice ocazie, așadar este o investiție foarte utilă.

Rochii Revelion scurte

Rochiile scurte sunt și ele foarte potrivite pentru petrecerea de Anul Nou. În funcție de locul în care se desfășoară evenimentul și dacă există sau nu un dress code, le poți purta cu pantofi sau chiar cu cizme.

Dacă vrei o rochie cu uun design spectaculos, poți alege rochia Mystic din tafta elastică, fucsia. Este o rochie care subliniază talia, iar volanele dau un aer romantic și sofisticat.

O rochie roșie este adesea preferată pentru petrecerile de Crăciun și Revelion. Multe persoane cred că roșul poartă noroc în noaptea de Anul Nou, așa că de ce să nu alegi această culoare la trecerea dintre ani?

Așadar, o rochie scurtă Barocca, cu paiete și cambrată poate fi o alegere insirată pentru noaptea dintre ani.

Și verdele este o culoare vedetă a sărbătorilor de iarnă. Dacă și tu iubești verdele, poți alege o rochie scurtă Charlotte, din catifea premium. Este cambrată și subliniază cu succes silueta, fiind potrivită atât pentru petrecerea de Revelion, cât și pentru alte ocazii.

Poate vrei totuși ca în noaptea de Revelion să porți o ținută casual. Așadar, poți opta pentru o rochie scurtă cu paiete aplicate pe umăr și pe buzunar. Rochia are croială lejeră, fiind potrivită pentru mai multe tipuri de siluete și este plușată pe interior, fiind ideală pentru anotimpul rece.

Indiferent ce rochițe pentru Revelion alegi, ia în calcul că, de departe, cel mai important lucru este ca tu să te simți bine în ținuta aleasă. Asta pentru că tradiția spune că noaptea de Revelion este cea care spune foarte multe despre felul în care noul an va decurge.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter