Brazi artificiali pentru Crăciun 2022 – cele mai frumoase opțiuni

De Sofia Ionescu, pe

Bradul de Crăciun este una dintre cele mai iubite tradiții din întreaga lume și aduce bucurie atât copiilor, cât și adulților, în fiecare an. Multe persoane optează pentru brazi artificiali din dorința de a-i proteja pe cei naturali, dar și pentru că este o investiție pe termen mai lung. Iată unii dintre cei mai frumoși brazi artificiali pe care îi poți achiziționa în 2022:

  • Acest articol conține linkuri cu coduri de marketing afiliat, ceea ce înseamnă că dacă veți comanda online produse din magazinele promovate, un procent din valoarea achiziției intră în contul de afiliere al Unica.ro. Mai multe detalii despre marketingul afiliat, pe profitshare.ro sau 2performant.

Cuprins

De ce să alegi brazi artificiali

În timp ce unii nu concep Crăciunul fără un brad natural împodobit, mulți alții susțin că prin achiziționarea unui brad artificial protejăm natura și brazii naturali. Chiar dacă un brad artificial nu are mirosul specific unuia natural, acesta are și multe alte avantaje.

Studiile arată că un brad artificial care este folosit 4-5 ani are un impact semnificativ mai scăzut asupra mediului decât tăierea câte unui brad natural în fiecare an.

În plus, bradul artificial nu face la fel de multă mizerie ca unul natural și îl poți achiziționa în funcție de dorințele și bugetul pe care îl ai pentru mai mulți ani.

Iată cele mai frumoase variante de brazi artificiali pentru Crăciunul 2022:

Brad artificial ieftin pentru Crăciun 2022

Brazii artificiali se găsesc la diferite dimensiuni și prețuri, pentru nevoile fiecăruia dintre noi. În 2022, poți găsi brazi artifciali și dacă ai un buget redus. De cele mai multe ori însă, aceștia au un număr mai mici de ramuri. Totuși, cu un minim de efort, îl poți aranja și decora astfel încât să te bucuri din plin de el.

Cu ramuri bogate și ramificate, bradul artificial Clasic Apuseni are suportul inclus, fiind alegerea perfectă pentru cei care își doresc un brad bogat. Prețul pornește de la 69 de lei. Este adevărat că acest preț este pentru un brad de 80 de cm. Dacă înălțimea nu este un ctriteriu foarte important pentru tine, acesta este un brad foarte frumos și ieftin.

Bradul artificial Clasic Apuseni
Bradul artificial Clasic Apuseni

Poți găsi însă și brazi artificiali ieftini cu înălțimi mai mari. O opțiune poate fi bradul Nordmann artificial Timeless Tools. Pentru un aspect cât mai frumos și natural, după ce achiziționați bradul și îl montați, acordați-i timp pentru a răsfira cât mai multe ramurile și acele de pe ele.

Brazi artificiali albi

Brazii artificiali albi sunt ușor de integrat în decorul oricărei locuințe. Albul pur inspirat de zăpadă este o alegere perfectă pentru o locuință modernă. Aceștia dispun de ramuri bogate de culoare albă, asemănători cu brazii complet înghețați și înzăpeziți din cele mai nordice ținuturi. Acest brad arată foarte bine și fară a fi împodobit, fiind o alternativă la brazii clasici de culoare verde.

O alegere poate fi un brad artificial de Crăciun alb Antarctica. Poate fi găsit în variante de diferite de dimensiuni, în funcție de dorințe și buget.

Poți să te bucuri de un brad artificial alb și dacă ai un buget mai redus. Bradul artificial alb de Crăciun cu suport vidaXL poate fi o astfel de opțiune. Poate fi utilizat atât în interior, cât și în exterior și este ușor de asamblat.

Brazi artificiali cu leduri

Brazi artificiali cu leduri sunt o alegere perfectă pentru Crăciun. Aceștia pot fi minunați exact așa cum sunt, fără a fi nevoie să îi împdobiți, mai ales dacă sunteți adepții decorurilor simple și pline de farmec.

Un brad artificial Kring Washington, 180 cm, 250 de LED-uri cu lumină caldă este fabricat din material ignifug și are o coroană foarte frumoasă și bogată. Cele 250 de LED-uri cu lumină caldă sunt împărțite armonios pe suprafața întregului brad, iar cablurile sunt bine ascunse printre crenguțe. Acestea contribuie la crearea unui ambient cald și festiv.

Brad artificial Kring Washington, 180 cm, 250 de LED-uri
Brad artificial Kring Washington, 180 cm, 250 de LED-uri

Dacă îți place mai degrabă ca bradul să fie mai colorat, o alegere foarte bună poate fi brad artificial de Crăciun ProCart, iluminat cu fibră optică și LED-uri, de 210 cm.

Brad artificial gata împodobit

Dacă ești în căutare de brad artificial gata împodobit, ofertele par a fi destul de limitate. Asta dacă nu cumva cauți o firmă specializată în design interior și decoruri florale care se poate ocupa pentru tine în găsirea și împodobirea celui mai frumos brad artificial de Crăciun. un astfel de brad poate atinge și chiar depăși două-trei mii de lei.

O alternativă mai ieftină poate fi un brad artificial premium Kring Phoenix, cu conuri și merișoare. Numeroasele rămurele care imită acele de brad și pin sunt uniform distribuite pentru a forma o cetină bogata, deasă, iar conurile și merișoarele conferă bradului un aspect natural până la cel mai mic detaliu.

În cazul în care îți dorești un mic brăduț artificial gata împodobit, ofertele sunt pentru toate buzunarele.

O astfel de variantă poate fi un brad artificial de Crăciun cu globuri și LED-uri vidaXL. Acest mic brad de Crăciun are ramuri iluminate și ornamente atrăgătoare, ce vor crea o atmosferă foarte plăcută.

Un astfel brăduț artificial gata împodobit, cu conuri, globuri și alte ornamente, poate, fi de asemenea o opțiune, mai ales dacă aveți un spațiu restrâns.

Un brad artificial înalt, stufos și împodobit minimalist poate fi, desigur, o opțiune. Un brad artificial de Crăciun Homcom cu steluțe și leduri poate fi achiziționat în mai multe dimensiuni, în funcție de dorințe și buget.

Așadar, dacă ai intrat deja în atmosfera sărbătorilor de iarnă și ești în căutare de brazi artificiali pentru Crăciun 2022, ai o mulțime de oferte din care să alegi. Stabilește ce anume îți dorești și ce buget ai pentru asta și descoperă bradul potrivit pentru tine.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter