Aragazurile cele mai bune pentru gospodinele desăvârșite

De Sofia Ionescu, pe Ultimul update Vineri, 25 noiembrie 2022, 12:32

Mesele pregătite acasă, alături de cei dragi, au un farmec aparte, așa că este important să știi exact ce îți dorești atunci când cauți aragazuri pentru bucătăria ta. Fiecare familie are propriile dorințe și nevoi, astfel că aragazul perfect este cel care ți se potrivește, în funcție de criteriile pe care tu le stabilești.

Cuprins

  • Acest articol conține linkuri cu coduri de marketing afiliat, ceea ce înseamnă că dacă veți comanda online produse din magazinele promovate, un procent din valoarea achiziției intră în contul de afiliere al Unica.ro. Mai multe detalii despre marketingul afiliat, pe profitshare.ro sau 2performant.

Este plăcut, din când în când, să mănânci la restaurant sau să comanzi mâncare, însă o masă gătită acasă este cu totul deosebită. Nu doar că știi exact ce fel de ingrediente folosești, dar este și o ocazie de a te bucura de aceste momente în familie. Nimic nu se compară cu mirosul unei mâncări bine gătite înainte de prânz sau cină ori cu cel al unei prăjituri aromate abia scoase din cuptor.

Așadar, e important să știi ce fel de aragaz sau plită îți dorești și ce funcții sunt importante pentru tine. Iată câteva sugestii din care să alegi:

Aragazuri ieftine

Aragazurile bune nu înseamnă neapărat că trebuie să fie și scumpe. Poți opta pentru un aragaz clasic, dacă asta este ceea ce îți dorești, sau poți alege o plită modernă, fie electrică, fie pe gaz. Tu stabilești.

Un aragaz Heinner HFSC-V50SL poate fi o variantă bună dacă ești în căutarea unui aragaz ieftin. Are un format îngust, de 50 x 49.5 x 85 cm, care facilitează plasarea în orice loc din bucătărie, dar aceleași funcții de gătit cu care te-ai obișnuit. Are 4 arzătoare și dispozitiv de siguranță.

Aragaz Heinner HFSC-V50SL
Aragaz Heinner HFSC-V50SL

Dacă îți dorești o pată de culoare în bucătăria ta, un aragaz colorat poate fi o opțiune perfectă. Aragazul LDK 5060 e disponibil în mai multe nuanțe și are un preț foarte avantajos.

Aragazul  LDK 5060
Aragazul LDK 5060

Aragaz cu butelie – cele mai bune oferte

Atunci când nu ai posibilitatea să conectezi aragazul la conducta de gaz, o butelie este soluția salvatoare. Este important ca montajul să fie corespunzător și să-ți iei măsurile de precauție, iar apoi poți achiziționa orice fel de aragaz care funcționează pe gaz.

Un aragaz Arctic AGG5611DTTLX, cu 4 arzătoare, pe gaz, dar cu aprindere electrică atât la plită, cât și la cuptor poate fi o variantă foarte bună, la un preț avantajos. Cuptorul este dotat cu grill și rotisor, iar arzătoarele cu eficiență ridicată ale plitelor Arctic te ajuta să petreci mai puțin timp la gătit și cu mai puțin gaz consumat.

Aragaz Arctic AGG5611DTTLX
Aragaz Arctic AGG5611DTTLX

Modelul de aragaz FSGT62110DXO de la Beko vine la pachet cu avantaje multiple, că tu să te bucuri de funcții optime. Arzătoarele cu eficiență ridicată și tehnologia CleanZone reduc timpul petrecut în bucătărie. Sistemul de siguranță va opri automat alimentarea cu gaz în cazul întreruperii accidentale a flacării la plita în timpul funcționarii.

 Aragaz FSGT62110DXO de la Beko
Aragaz FSGT62110DXO de la Beko

Dacă îndrăgești clasicele aragazuri albe, atunci Zanussi ZCG510M1WA poate fi ceea ce cauți. Cu încălzire rapidă și reglare rapidă a temperaturii, acest aragaz pe gaz, potrivit pentru butelie și ușor de folosit, îți oferă tot ceea ce ai nevoie pentru a dobândi rezultate bune.

Aragazul Zanussi ZCG510M1W
Aragazul Zanussi ZCG510M1W

Aragaz cu cuptor electric – ce alegi?

În cazul în care aceste aragazuri clasice nu se potrivesc bucătăriei tale, poți oricând opta pentru un aragaz cu cuptor electric, mai exact o plită și un cuptor incorporabil. Aspectul este unul modern, alternativele multiple și eficiența ridicată.

Un pachet care conține plită, cuptor electric incorporabil Hausberg HB-8051IN, dar și hotă poate fi varianta perfectă pentru bucătăria ta. Cuptorul electric Hausberg este ecologic și eficient. Cu un volum de 76 de litri, puteți pregăti rapid și economic nu numai prăjituri, ci și nenumărate alte preparate delicioase.

Aragazuri cu cuptor electric
Plită, cuptor electric incorporabil Hausberg HB-8051IN

O altă variantă foarte avantajoasă ca preț o reprezintă setul de cuptor incorporabil Beko BSE22130X, electric și plită. Cuptorul poate fi reglat astfel încât să încălzească la nivelul superior sau cel inferior, este dotat cu grill și alte funcții utile. În plus, plita este una eficientă.

Cuptor incorporabil Beko BSE22130X, electric și plită
Cuptor incorporabil Beko BSE22130X, electric și plită

Chiar și cu un buget redus, te poți bucura de un pachet cu curptor electric incorporabil Arctic AROSC22130XD și plită, de asemenea incorporabilă. Oferă un consum moderat de energie electrică, astfel că poți să folosești cuptorul la capacitate maximă, fară teama consumului excesiv.

Pachet cu curptor electric incorporabil Arctic AROSC22130XD și plită
Pachet cu curptor electric incorporabil Arctic AROSC22130XD și plită

În funcție de designul bucătăriei tale, dar și de funcțiile de care ai nevoie, poți alege aragazuri clasice sau unele moderne. Vestea bună este că prețurile sunt pentru toate buzunarele și un buget redus nu înseamnă neapărat că trebuie să faci rabat la calitate și eficiență.

Descoperă și cum arată bucătăria perfectă în 2023 și ce să nu-ți lipsească din ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter