Ce semnificație are ținuta aleasă de Regina Marii Britanii la nunta prințului Harry cu Meghan Markle

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 22 mai 2018, 14:58
Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a uimit, din nou, cu o ținută în culori vibrante la nunta nepotului său, prinţul Harry, cu actriţa Meghan Markle.

Suverana a ajuns la Capela St. George din Windsor însoțită de prinţul Philip, cu numai câteva minute înainte ca mireasa să fie condusă la altar. Pentru nunta nepotului ei preferat, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a ales o rochie în nuanţe de verde, violet şi gri şi o haină lungă verde, create de Stewart Parvin, designerul ei preferat. Pălăria, în aceleași nuanțe ca restul ținutei, cu o floare mare purpurie, este semnată de Angela Kelly, designerul oficial al reginei. Ţinuta a fost accesorizată cu o broşă mare cu diamante (veche de 92 de ani), bijuterii din cristale și perle, mănuşi albe, pantofi marca Anello & Davide şi o geantă Launer, scrie Express.co.uk.

Elisabeta II la nunta regala 2018 3

Înainte de marele eveniment, au existat multe speculații privind culoarea pentru care Regina Marii Britanii o va alege la nunta prințului Harry cu Meghan Markle. În trecut, la nunta Prințului William cu Kate, Elisabeta a purtat o rochie galbenă, iar la cea a Prințului Charles cu Prințesa Diana a optat pentru o ținută de culoare albastră.

Elisabeta II la nunta regala 2018 2

Potrivit expertei June McLeod, autoarea cărții „Psihologia Culorii Astăzi”, culorile pentru care a optat de această dată regina au o semnificaţie aparte, scrie Good Housekeeping.  Specialista în culori crede că suverana a vrut să le transmită un mesaj de sprijin şi încurajare mirilor: „Verdele este o culoare ce simbolizează evoluția şi renaşterea. O persoană care poartă această culoare la un asemenea eveniment îşi arată respectul şi deschiderea faţă de ceea ce rezervă viitorul. Cât despre mov, acesta este culoarea mândriei, simbolizează curățenia și indică creativitate “.

Sursă foto: Hepta.ro

Citește și: Semnificația buchetului de mireasă al lui Meghan Markle

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter