Ce se poartă în toamna 2013: Ţinutele militare

De Erika Chivu, pe

Ţinutele militare se poartă din nou în toamna 2013. Iată cum le poartă vedetele şi cum poţi să le porţi şi tu, indiferent de ocazie.
În toamna 2013 se poartă foarte mult ţinutele inspirate din uniformele militare. Hainele „militare” sunt comode, uşor de combinat şi foarte chic în această perioadă. Iată ce fel de piese poţi să alegi:

Imprimeul camuflaj

În ultimul timp, Rihanna adoră imprimeul camuflaj pe care l-a inclus şi în colecţia ei de toamnă Rihanna for River Island. Vedeta poartă camuflaj pe pantaloni, hanorace şi chiar sandale. E foarte uşor să copiezi acest look. Ai nevoie doar de un top cu imprimeu camuflaj plus o pereche de blugi şi ai obţinut o ţinută comodă şi cool.
Pe măsură ce vremea să răcesşte, nu ezita să porţi jachete cu imprimeu camuflaj, aşa cum au făcut Geri Halliwell şi Elle Fanning.
minuta militara camuflaj

Piese kaki

Piesele kaki sunt foarte utile în garderobă şi le vei putea mult timp, chiar dacă ţinutele militare nu vor mai fi la modă. Pentru toamnă, o parka de culoare kaki este alegerea ideală, mai ales că e o nuanţă foarte practică. Adaugă şi o şapcă cu elemente militare, aşa cum au făcut Geri Halliwell şi Queen Latifah.
tinute militare parka kaki
Tot pentru o ţinută comodă şi practică, poartă o pereche de pantaloni kaki, cu sau fără buzunare, şi un top negru foarte simplu. Iată cât de bine arată Ellen Pompeo şi Marcia Cross în astfel de outfit-uri!
tinute militare pantaloni kaki
Dacă vrei să aduci un plus de feminitate unei ţinute militare, ia exemplul lui Leighton Meester. Vedeta din „Gossip Girl” a purtat o pereche de pantaloni kaki cu buzunare cu o cămaşă vaporoasă şi sandale cu toc. s-a simţit atât de bine, încât a reluat ţinuta în altă zi, schimbând bluza şi sandalele. Nu-i aşa că arată minunat?
tinute militare pantaloni kaki
Iar dacă te simţi excentrică, îndrăzneşte să porţi piesele „speciale”, de exemplu o salopetă, cum a purtat Gwen Stefani sau nişte pantaloni „de călărie”, cum a avut Miley Cyrus.
tinute militare

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter