10 accesorii pentru curățenia perfectă de sărbători

De Sofia Ionescu, pe

Curățenia de sărbători este mai mult decât o banală curățenie în casă, pare să fie o tradiție pe plaiurile mioritice. Sărbătorile petrecute alături de cei dragi sunt cu atât mai liniștite și frumoase atunci când în jurul vostru e curat. Iar dacă vrei să te apuci din timp de curățenia de sărbători, ia în calcul câteva accesorii pe care este bine să le ai, ca să îți ușureze munca. Până la urmă, cu cât mai repede și mai eficient faci lucrurile, cu atât mai bine.

  • Acest articol conține linkuri cu coduri de marketing afiliat, ceea ce înseamnă că dacă veți comanda online produse din magazinele promovate, un procent din valoarea achiziției intră în contul de afiliere al Unica.ro. Mai multe detalii despre marketingul afiliat, pe profitshare.ro sau 2performant.

Cuprins

De ce e necesară curățenia de sărbători

Curățenia în casă este importantă tot timpul anului, nu doar de sărbători. Igiena în general este foarte importantă, atât pentru a ține la distanță diferite afecțiuni și alergiile.

Un beneficiu mai puțin cunoscut al curățeniei casei este că contribuie la starea de bine și reduce stresul. Au fost efectuate multe studii în acest sens, dar unul a constatat că simplul act de a spăla vase poate reduce nervozitatea cu 27 la sută și crește creativitatea cu 25 la sută. Asta dacă, în timp ce spălați vasele, vă concentrați doar pe acest lucru. Puteți păstra concentrarea și pe celelalte activități casnice, lăsând astfel deoparte restul de griji și probleme.

În plus, există studii care arată că lipsa curățeniei din casă și dezordinea produc mai mult stres. Desigur, reciproca este și ea valabilă. O casă curată și ordonată oferă o stare de bine. Și, cu toții avem nevoie de o stare de bine. Atât de sărbători, cât și în restul anului.

Cu accesoriile potrivite, curățenia de sărbători nu mai trebuie să fie ceva care să îți ia foarte mult timp și să te sece de energie.

10 accesorii pentru curățenia de sărbători

Partea bună în evoluția tehnologiei este că, în zilele noastre, ne face munca mai ușoară. Avem la îndemână tot felul de accesorii și aparate care ne ajută să ne facem treaba mai eficient și într-un timp mai scurt. Iată câteva dintre ele:

Aspiratoare

Aspiratorul este una dintre cele mai utile inveții ale timpurilor noastre și există cel puțin câte o opțiune pentru orice preferință.

Dacă vrei să scapi de grija aspiratului, poți opta pentru un aspirator robot ROWENTA X-Plorer. Acesta beneficiază de tehnologii de ultima generație care te vor ajuta să obții curățenia dorită fără niciun pic de efort. Vine la pachet cu o serie de accesorii ideale pentru posesorii de animale de companie și are și un mop special pentru persoanele cu alergii.

Aspirator robot ROWENTA X-Plorer
Aspirator robot ROWENTA X-Plorer

Aspiratorul UV antiacarieni JIMMY BX6 Anti-mite Vacuum Cleaner este util mai ales dacă ești predispus la alergii și probleme respiratorii. Este echipat cu sisteme de filtrare de și funcții speciale pentru a elimina bacteriile, acarienii și praful.

Aspiratorul UV antiacarieni JIMMY BX6 Anti-mite Vacuum Cleaner
Aspiratorul UV antiacarieni JIMMY BX6 Anti-mite Vacuum Cleaner

În cazul în care îți dorești un aspirator clasic, poți opta pentru un aspirator fără sac Electrolux EL61A4UG. Este echipat cu un filtru Hygiene 12 lavabil, are un design ergonomic și un kit special pentru deținătorii de animale de companie. În plus, se curăță și se golește ușor și rapid.

Aspirator fără sac Electrolux EL61A4UG
Aspirator fără sac Electrolux EL61A4UG

Mopuri

Și dacă nu optezi pentru un aspirator cu mop inclus, poți oricând să alegi un mop electric automat cu ștergere uscată și umedă. Este un mop inteligent care va face curat în locul tău în toată casa cu ajutorul lavetelor din microfibre. Mopul dispune de acumulator intern, așadar nu va trebui să stai cu grija schimbării bateriilor, pur și simplu îl pui la încărcat.

Mop electric automat cu ștergere uscată și umedă
Mop electric automat cu ștergere uscată și umedă

O altă opțiune foarte eficientă o reprezintă un mop cu abur Rowenta RY6597WH. Igienizează într-un mod sănătos cu ajutorul puterii aburului, fară să fie nevoie să utilizezi detergent sau alti agenți chimici. Promisiunea producătorilor este că acesta curăță în profunzime și elimină până la 99% din germeni și bacterii.

Mop cu abur Rowenta RY6597WH
Mop cu abur Rowenta RY6597WH

Robot de spălat geamuri

Spălatul geamurilor este o activitate pe care foarte puține persoane o agreează. Dacă nu te numeri printre ele, ei bine, există o opțiune pentru a scăpa de această activitate. Un robot autonom de curățare geamuri iHunt Smart Window poate fi ajutorul de care ai nevoie. Are un motor inteligent și lavetele special concepute pentru a nu lăsa urme, indiferent de forma geamului sau de poziționarea acestuia.

Robot autonom de curățare geamuri iHunt Smart Window
Robot autonom de curățare geamuri iHunt Smart Window

Perii electrice

O perie electrică este de asemenea un accesoriu util pentru curățenia de sărbători. Astfel scapi de frecat și de șmotruit în baie și în bucătărie, dar și în celelalte locuri.

Peria electrică de la Turbo Scrub se poate roti la 300 rpm și este echipată cu trei capete de perie interschimbabile, pentru a realiza orice tip de curățare, atât pentru suprafețe mici, cât și pentru cele mai mari, cum ar fi gresia sau faianța.

Și, dacă vrei să scapi rapid de praf chiar și în cele mai puțin accesibile locuri, poți alege o perie Siks electrică, specială pentru curătat praful. Se rotește cu viteză și se extinde, astfel că poate fi folosită în toată casa.

Soluții de curățat

Și, bineînețeles, chiar dacă optezi pentru cele mai performante aparate și accesorii de curățenie, de cele mai multe ori, tot va fi nevoie de anumite soluții de curățare.

În cazul în care vrei să scapi de griji, poți achiziționa un pachet promo cu soluții de curățare. Acesta conține patru produse Cif și Domestos, foarte utile pentru o igienizare eficientă a casei.

Pachet promo cu soluții de curățare
Pachet promo cu soluții de curățare

De asemenea, poți completa cu un set de produse de curățenie care conține înălbitor, soluție pentru pete, dar și detergent pentru geamuri și cremă de curățare universală pentru suprafețe.

Set de produse de curățenie
Set de produse de curățenie

Așadar, atunci când ești echipat cu accesoriile potrivite, nu mai trebuie să petreci zile întregi și să pici de oboseală după curățenia de sărbători. Poți igieniza casa și obține rezultatele dorite și cu un minim de efort.

Descoperă și Cum aranjezi camera unei fetițe de 10 ani

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter