„Burlacul”: Uite ce rochii l-au impresionat pe Bogdan Vlădău!

De Unica.ro, pe

O nouă ediţie a emisiunii “Burlacul” a debutat aseară la Antena 1, avându-l pe Bogdan Vlădau în rolul burlacului, în căutarea unei perechi! Într-un cadru romantic şi elegant, el le-a întâlnit pe cele 20 de concurente care se luptă pentru a-l cuceri şi a rămas impresionat de frumuseţea şi rafinamentul rochiilor pe care acestea le-au purtat.
Tinerele care au defilat prin fara lui Bogdan Vlădău la „Burlacul” si au incercat sa ii atraga atentia, inca de la prima intalnire, au purtat rochii semnate Cristallini. Daca o parte dintre concurente au ales rochii lungi, sirena care s-au mulat armonios pe corpul lor, altele au preferat rochii diafane din voal din matase, in nuante tari.
„Burlacul”: Cum este femeia ideală pentru Bogdan Vlădău

Cele care au purtat rochii rosii i-au captat atentia Burlacului Bogdan Vladau care si-a exprimat admiratia cu fiecare aparitie a unei „Lady in Red”! O intrare spectaculoasa a fost a concurentei imbracata intr-o rochie neagra din dantela, pe care a „accesorizat-o” intr-un mod inedit cu un sarpe viu, incolacit in jurul gatului!
rochii burlacul

Trei concurente au avut indrazneala de a purta rochii mini, baby doll care le-a pus in valoare picioarele lungi, iar altele dintre ele au peferat modele foarte decoltate care le-au pus in valoare bustul generos. Cele care au vrut sa straluceasca, la propriu au ales rochii cu paiete, in nuante de argintiu, auriu sau aramiu. Dintre cele 20 de concurente, numai 10 au trecut in urmatoarea etapa a concursului!
rochii burlacul

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter