Gina Chirilă, înșelată de Bogdan Vlădău. „A fost nevoie de timp pentru a reclădi încrederea”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 30 iunie 2022, 11:43

Gina Chirilă (27 de ani) și Bogdan Vlădău (42 de ani) formează un cuplu din anul 2012. Perechea s-a căsătorit civil în 2017, iar religios în 2018, și are o fetiță, Katia, în vârstă de 2 ani. Recent, Gina a dezvăluit că a fost înșelată de Bogdan.

Gina Chirilă, înșelată de Bogdan Vlădău. „A fost nevoie de timp pentru a reclădi încrederea”

„Hai să fiu sinceră, am trecut peste asta. Am iertat, dar nu aș sugera tinerelor care mă urmăresc și care mă iau drept exemplu să facă asta, ci să facă ce simt. Eu asta am simțit. Am aflat și, ulterior, Bogdan a venit și am discutat. Am rezolvat-o matur, într-un final”, a declarat Gina Chirilă, în podcastul „Acasă la Măruță”.

„N-a fost chiar așa de frumos. Eram mai mici, mai tineri. Eu eram destul de tulbure cu mine, nu eram ok. Iar atunci când nu ești ok cauți liniștea în exterior. A fost ceva trecător. Orice încercare grea cred că te întărește și sudează cuplul poate mai mult”, a completat Bogdan Vlădău.

„A și rupt ceva, să fim serioși. A fost nevoie de timp pentru a reclădi încrederea. Dar sentimentele nu s-au schimbat, ce simțeam pentru el, probabil de-asta am iertat”, a continuat Gina.

„Nu ne-am gândit niciodată la divorț. Avem certuri și da, s-a plecat ca să ne liniștim, dar la finalul serii ne-am reîntâlnit”, a adăugat modelul.

Între Gina și Bogdan este o diferență de vârstă de 15 ani, despre care Bogdan declară: „Am avut momente când m-am gândit (n.red.: că ar putea fi un impediment). Eu cred că oamenii sunt împreună atât cât trebuie să fie. Nu poți să forțezi pe cineva să stea lângă tine”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Cum arată cel mai sexy date pentru Gina Chirilă și Bogdan Vlădău? „Pe un vas pe Sena, undeva în Paris”

Citește și: Gina Chirilă, despre provocările vieții de model. „Ești ca o bucată de carne”

Citește și: Ce crede Bogdan Vlădău despre Iulia Vântur la 13 ani de la despărțire

Despre relația cu părinții Ginei, Bogdan a mai spus: „A fost un pic mai greu cu tata socru. E mai dur așa. Nu zice, face”.

„Am cerut-o la Mănăstirea Nechit. Părintele ne-a făcut o ceremonie foarte drăguță pe niște scări. A fost ceva fantastic. A fost în costum tradițional, i-au făcut codițe”, a mai povestit Vlădău.

„Cum crezi că e viața cu o femeie care e și moldoveancă și leoaică? E într-un fel anume, nu te plictisești niciodată. Viața ta nu e monotonă niciodată. Îmi condimentează viața în fiecare zi, chiar și când nu trebuie. (…) Nu e geloasă, nu mai are motive în ultimii ani. Când eram mai tânăr și mai zăpăcit da, erau motive”, mai povestea Bogdan în trecut, la Pro TV.

Crescut în București, Vlădău și-a început cariera în modelling după încheierea liceului. A devenit cunoscut în 2001, în urma participării în emisiunea „Vara ispitelor”. Ulterior, în 2013, Bogdan a fost protagonistul reality show-ului „Burlacul”.

Crescută în orașul Titu, Gina a absolvit Liceul Teoretic „Iancu C. Vissarion” și a urmat Facultatea de Psihologie. Prima apariție a avut-o la 17 ani, în revista FHM. Au urmat prezentări pentru designeri români și pictoriale în Italia, Franța și China.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter