Bogdan Vlădău, mesaj emoționant despre fetița lui și a Ginei: „Ne-am promis iubire eternă”

Bogdan Vlădău a renunțat la burlăcie acum câțiva ani, după ce s-a căsătorit civil cu fotomodelul Gina Chirilă, cea care i-a dăruit o fetiță anul trecut. S-au cunoscut pe rețelele sociale, și-au dat o șansă și formează unul dintre cele mai longevive și discrete cupluri din showbiz.

Bogdan Vlădău a spus „adio” burlăciei în vara lui 2017. S-a căsătorit civil cu fotomodelul Gina Chirilă chiar de ziua ei de naștere. Mai mult decât atât, sunt împreună de zece ani, iar fostul model recunoaște că a abordat-o primul pe Facebook. Invitat la Podcastul lui Damian Drăghici, artistul a povestit cum timpul i-a demonstrat că a ales persoana potrivită: „ea avea 18 ani, eu eram în perioada în care eram foarte nebun și nu am considerat că o să fie vreo relație de durată. Iată că au trecut 10 ani, avem o fetiță superbă care ne-a împlinit”, a explicat Bogdan Vlădău.

Anul trecut, în momentul în care au adus-o de la maternitate pe fetița lor Catia Maria, artistul mărturisește că timpul s-a oprit în loc atunci când a luat-o în brațe: „am simțit cum mi s-a deschis inima în momentul ăla și a fost așa o promisiune de iubire eternă între noi doi. Și de atunci, așa e”, i-a povestit lui Damian Drăghici.

Bogdan Vlădău a fost la rândul său un model de succes, care a călătorit în jurul lumii, fiind o pasiune pe care păstrat-o și acum. Prima apariție televizată a fost în 2001, când a participat la emisiunea „Vara ispitelor”, iar anul 2014 i-a adus rolul de Burlac, în emisiunea cu același nume. Artistul, care cochetează și cu muzica, a mărturisit că la 33 de ani era în floarea vârstei și credea că asta înseamnă să fii fericit, atunci când te cunoaște cât mai multă lume: „întotdeauna am fost real la televizor, atât eram atunci, atât înțelegeam atunci”, i-a povestit deschis lui Damian Drăghici. 

Poți urmări podcastul integral pe YouTube.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter