Ce crede Bogdan Vlădău despre Iulia Vântur la 13 ani de la despărțire

De Unica.ro, pe

Înainte să-și cunoască soția, pentru o scurtă perioadă de timp în anul 2009, Bogdan Vlădău (42 de ani) a format un cuplu cu Iulia Vântur (41 de ani). La momentul acela, Iulia luase o pauză de la relația cu Marius Moga (40 de ani), care s-a sfârșit definitiv în 2011.

Recent, Bogdan a vorbit despre Iulia, dar și despre relația lor. Din 2012, Iulia formează un cuplu cu actorul Salman Khan (54 de ani). Tot din 2012, Bogdan formează un cuplu cu Gina Chirilă (27 de ani). Perechea s-a căsătorit civil în 2017, iar religios în 2018, și are o fetiță, Katia, în vârstă de 2 ani.

Ce crede Bogdan Vlădău despre Iulia Vântur la 13 ani de la despărțire

„Am avut o relație foarte frumoasă, foarte scurtă, ce-i drept. Un om foarte mișto din toate punctele de vedere”, a declarat Bogdan Vlădău în podcastul „Acasă la Măruță”, unde a fost invitat alături de soția lui. „Eu n-am probleme cu fostele”, a completat modelul, după ce Cătălin și-a cerut scuze că l-a întrebat pe Bogdan despre Iulia.

Între Gina și Bogdan este o diferență de vârstă de 15 ani, despre care Bogdan declară: „Am avut momente când m-am gândit (n.red.: că ar putea fi un impediment). Eu cred că oamenii sunt împreună atât cât trebuie să fie. Nu poți să forțezi pe cineva să stea lângă tine”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Iulia Vântur și Salman Khan s-au despărțit? Ce a declarat vedeta TV

Citește și: Cu ce afecțiune s-a confruntat Elena Gheorghe. „Nu mă mai vindecam”

Citește și: Gina Chirilă, despre provocările vieții de model. „Ești ca o bucată de carne”

Despre relația cu părinții Ginei, Bogdan a mai spus: „A fost un pic mai greu cu tata socru. E mai dur așa. Nu zice, face”.

„Am cerut-o la Mănăstirea Nechit. Părintele ne-a făcut o ceremonie foarte drăguță pe niște scări. A fost ceva fantastic. A fost în costum tradițional, i-au făcut codițe”, a mai povestit Vlădău.

„Cum crezi că e viața cu o femeie care e și moldoveancă și leoaică? E într-un fel anume, nu te plictisești niciodată. Viața ta nu e monotonă niciodată. Îmi condimentează viața în fiecare zi, chiar și când nu trebuie. (…) Nu e geloasă, nu mai are motive în ultimii ani. Când eram mai tânăr și mai zăpăcit da, erau motive”, mai povestea Bogdan în trecut, la Pro TV.

Crescut în București, Vlădău și-a început cariera în modelling după încheierea liceului. A devenit cunoscut în 2001, în urma participării în emisiunea „Vara ispitelor”. Ulterior, în 2013, Bogdan a fost protagonistul reality show-ului „Burlacul”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter