Gina Chirilă, despre provocările vieții de model. „Ești ca o bucată de carne”

De Adelina Duinea, pe

Gina Chirilă (27 de ani) și Bogdan Vlădău (42 de ani) formează un cuplu din anul 2012. Perechea s-a căsătorit civil în 2017, iar religios în 2018, și are o fetiță, Katia, în vârstă de 2 ani. Recent, cuplul a vorbit despre provocările vieții de model.

Gina Chirilă, despre provocările vieții de model. „Ești ca o bucată de carne”

„E mult mai bun vinul roșu, dar eu nu prea pot să-l beau din cauza inimioarei. Am tahicardie. Am pulsul 100 în mod normal, când ar trebui să fie mai jos”, a declarat Gina Chirilă în podcastul „Acasă la Măruță”.

O inima sănătoasă are un ritm cardiac de 60 până la 90 de pulsații pe minut, cu o medie generală de 70 până la 80 de bătăi. Tahicardia este o tulburare de ritm cardiac ce presupune o frecvență cardiacă de peste 100 de bătăi pe minut.

În cadrul aceluiași interviu, Gina a vorbit despre începuturile carierei de model. Timp de 2 ani, Gina a lucrat în China.

„Aveam 45-46 de kilograme, eram aproape de anorexie, eram foarte slabă. Mama m-a văzut și a zis că nu mai plec acolo. Era foarte mult de muncă. Se făceau bani, dar munceai 10-12 ore zi de zi. Ședințe foto în condiții destul de grele”, a povestit modelul.

„Nu te lasă să mănânci. Acolo te plătesc pe oră, nu pe zi, și vor să reducă cât mai mult posibil numărul de ore”, a completat Bogdan Vlădău.

„Ești ca o bucată de carne, nu empatizează cu tine, asta e cultura. Am făcut în 9 ore 800 de ținute. Aveam coșmaruri cu un job care nu se mai termina, a fost o traumă pentru mine. Doi ani a durat. Eram împreună, în tatonări (n.red.: ea și Bogdan)”, a adăugat Gina.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Radu Ștefan Bănică, declarații rare despre mama lui și despre relația pe care o are cu frații mai mici

Citește și: Cu ce afecțiune s-a confruntat Elena Gheorghe. „Nu mă mai vindecam”

Citește și: O femeie a aflat că avea cancer ovarian în stadiul 3, după ce medicul i-a ignorat simptomele

Ulterior, deși agenția din România i-a spus că, din cauza înălțimii, nu va avea succes în Europa, Gina a plecat singură la Milano, unde și-a prezentat portofoliul mai multor agenții, fiind acceptată de toate.

„Fetelor, avem o forță în noi, iar dacă tu crezi în tine și în visul tău, poți face orice, aproape orice, ajungem și acolo. Trebuie să ai intenții bune. După ce am ajuns la Milano s-a schimbat totul. Mediul nu mai era atât de aspru”, a mai spus tânăra.

„Când ajungi într-un mediu toxic, cu prieteni toxici care te îndeamnă să consumi substanțe ilegale, vezi cum se dezintegrează, cum se schimbă. Eu nu am fost niciodată atrasă de asta”, a mai spus Gina.

Gina Chirilă a fost drogată în China

„La ziua unei colege de apartament, am băut shot-uri. Un domn de la altă masă a trimis pahare de șampanie. Consumând shot-uri nu mi-am dat seama. Am luat jumătate din paharul de șampanie. Am auzit povești groaznice, despre băieți și fete răpiți, care după o săptămână erau aruncați pe marginea drumului fără un organ sau întregi, dar fără nicio amintire”, a povestit.

„După jumătate de oră am simțit că se întâmplă ceva cu mine. Am plecat singură, nu știu cum, am chemat un taxi și cred că m-a ajutat șoferul. Fetele, când s-au întors, au văzut ușa larg deschisă, eu eram pe canapea și aveam sânge pe mână pentru că m-am mușcat. Am înțeles că este o reacție la acel drog, drogul violului. Cu ele nu știu ce s-a întâmplat, au ajuns a doua zi, nu știu cum”, a încheiat.

A primit avansuri în Paris, de la un fotograf celebru

„Urma să fac un shooting foarte important cu un fotograf foarte cunoscut pe care nu o să-l menționez. Fotograf care făcea campaniile Victoria’s Secret. Am ajuns în Paris seara. A doua zi era shootingul. Am fost la shooting, apoi a insistat să mergem să mâncăm ceva. Am zis ok, pentru că era lume. Foarte important este să fie lume în preajmă când ai dubii cu cineva”, a declarat.

„Am vorbit la masă, i-am povestit despre Bogdan. Vizita baia destul de des. Probabil consuma substanțe, pentru că i s-a schimbat starea. Stătea aproape de hotelul meu și s-a oferit să mă conducă. Înainte să ajungem la hotel, mi-a zis să aștept să ia ceva de la el. Am intrat în curte și cum s-a închis ușa a venit să mă sărute. E o panică. «Ce fac acum?» L-am împins, am întrebat ce se întâmplă. Când l-am refuzat a devenit agresiv verbal. I-am zis că nu am venit pentru asta și să mă lase să plec, m-a lăsat. Nu m-a forțat”, a continuat.

„Plânsă toată îl sun pe Bogdan”, a completat. „Eu mă împăcasem cu ideea că pleacă cu fotograful. O vedeam la Victoria’s Secret”, a adăugat Bogdan. „Ce plângeam. Trei zile aveam de stat la Paris. A fost o experiență șocantă. Mi s-a mai spus verbal sau prin mesaje, dar nimeni nu încercase fizic”, a încheiat Gina.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter