Ana Bene, în brațele altui bărbat după despărțirea de Andi Constantin

De Unica.ro, pe

Andi Constantin a desemnat-o pe Ana Bene câștigătoarea celui mai recent sezon Burlacul, show difuzat de Antena 1. Cu toate acestea, Ana și Andi nu s-au căsătorit. Mai mult decât atât, recent, Ana a fost surprinsă în compania unui alt bărbat celebru.

Ana Bene, în brațele altui bărbat după despărțirea de Andi Constantin

Câștigătoarea Burlacul 2021 s-a afișat în mediul online alături de Raul Popa. Cei doi s-au fotografiat plimbându-se pe străzile din Cluj. Pe imaginile postate la Insta Story, Ana a scris: „Și am zis DA de trei ori”.

Într-un dintre fotografii, tânăra ține în mână trei trandafiri. Până la acest moment, Ana și Raul nu au confirmat sau infirmat că ar forma un cuplu. Raul a devenit cunoscut tot prin prisma unui show de televiziune, mai precis Insula Iubirii.

Atât el, cât și Andi Constantin au fost ispite în cadrul respectivei emisiuni. Deși a fost desemnată câștigătoare, Andi nu a cerut-o în căsătorie pe Ana. În marea finală, Burlacul a declarat că nu se simte pregătit să facă acest pas. Totuși, înaintea competiției, antrenorul de fitness spunea: „Plec la drum cu gândul să mă însor!”.

„Nu am avut foarte multe iubite pentru că nu mi s-a câștigat încrederea de foarte multe ori. Îmi doresc să am o relație stabilă, să am o familie. Speram ca, undeva la 30 de ani, să am o familie deja.

Mai ales că mă uit la prietenii mei din copilărie și văd cât de fericiți sunt în relațiile lor, cei mai mulți au și copii. Vreau să dăruiesc fericire și vreau să împart viața mea la doi, la trei, pentru că merită împărțită!”, a mai spus Andi atunci.

După încheierea emisiunii, Ana Bene și Andi Constantin au mai ținut legătura o perioadă scurtă de timp. Andi a mers la Cluj, unde el și Ana au luat cina alături de un prieten comun.

Citește și:

Ce facultate va urma fiica lui Mihai Gâdea. Jurnalistul este mândru de rezultatele tinerei de la Bacalaureat

O mai iubește Irinel Columbeanu pe Monica Gabor? Ce a declarat recent

Mama Oanei Roman a fost externată din clinica de recuperare. Cum se simte Mioara Roman acum

„A venit la Cluj împreună cu un prieten și am cinat împreună, iar în următoarea zi ne-am petrecut câteva ore împreună la schi”, a declarat Ana Bene pentru A1.ro. În ciuda compatibilității din timpului show-ului, relația dintre Andi și Ana nu a funcționat.

„Ana e o femeie puternică și o persoană foarte dragă mie, o persoană de încredere, un om pe care îl admir. Relația noastră este acum una de prietenie, bazată pe sentimente sincere.

Avem și vom avea întotdeauna o conexiune reală pe care o voi prețui foarte mult. Consider că suntem două persoane mature și înțelegem că, deși ne asemănăm din foarte multe puncte de vedere, acest lucru nu garantează succesul într-o relație”, mai spunea Andi după încheierea emisiunii.

Foto: Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter