Primul sărut al Burlacului scoate la iveală geloziile fetelor

De Unica.ro, pe

După o perioadă de adaptare, petrecută în Turcia, Burlacul Andi Constantin crede că a ajuns într-un punct în care lucrurile pot avansa și speră că le va cunoaște din ce în ce mai bine pe cele 14 fete rămase.

Primul sărut al Burlacului scoate la iveală geloziile fetelor

Primul sărut al Burlacului cu una dintre acestea va scoate la iveală geloziile și adevăratele sentimente ale pretendentelor, astăzi, de la 20:30, la Antena 1. „Simt și sper că lucrurile spuse de mine au ajuns la urechile fetelor.

Deja avem două săptămâni de când suntem aici. Trebuie să avansăm în a ne cunoaște mai bine și sper ca lucrurile să ia o turnură mai serioasă în ceea ce privește relaționarea între noi”, mărturisește Andi Constantin.

Sentimentele sale sunt îndreptățite, astfel că o întâlnire din această seară se încheie cu un sărut, spre gelozia celorlalte fete. Mai mult, Burlacul pare că începe să își îndrepte atenția mai mult către unele dintre fete, iar către finalul serii va declara încântat: „Cred că acest moment a fost perfect!”.

Citește și:

Ilinca Vandici, mărturisiri emoționante despre pierderea tatălui ei

Actrița Ashley Tisdale a născut! Ce nume deosebit poartă bebelușul

Oana Roman, despre atacurile ei de panică: „Practic nu mai puteam să trăiesc”

Cine este norocoasa care reușește să îi atragă atenția și cum vor reacționa celelalte 14 fete rămase în competiție, cei de acasă pot afla astăzi, de la 20:30, la Antena 1, într-o nouă ediție a emisiunii.

Cu personalități distincte și temperamente diferite, fetele se vor lupta pentru a-i atrage atenția Burlacului și pentru a obține trandafirul roșu, simbolul emisiunii, prin care Burlacul exprimă intențiile pe care le are față de o fată.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter