Fiica Ginei Chirilă și a lui Bogdan Vlădău a împlinit un an. Ce frumoasă este Katia

De Adelina Duinea, pe

Gina Chirilă (26 de ani) și Bogdan Vlădău (40 de ani) au devenit părinții unei fiice, Katia, în primăvara anului 2020. Pe 25 mai 2021, micuța a împlinit un an. „La mulți ani, dragoste!”, a scris Gina Chirilă pe Instagram, în dreptul unei imagini în care apar ea, Bogdan și fiica lor, Katia.

Fiica Ginei Chirilă și a lui Bogdan Vlădău a împlinit un an

„Privirea, deși albastră, este a tatălui toată. Scumpete mică, să crești mare și sănătoasă!; Copil cu chip de înger!; Cât de frumoasă e!!; Îngeraș de fetiță!; Ce frumusețe de copil aveți! Să vă trăiască!; Ce ochi superbi are!”, sunt doar câteva dintre comentariile de la fotografiile cu micuța Katia.

Fotografii cu fiica Ginei Chirilă și a lui Bogdan Vlădău găsiți în GALERIA FOTO de mai jos!

Gina și Bogdan și-au botezat fiica în iulie 2020. Evenimentul a fost organizată la o terasă, iar toate condițiile impuse de pandemia de COVID-19 au fost respectate. Nașii Katiei sunt Daniel și Bianca Niculae, doi prieteni apropiați cuplului.

Citește și:

Olimpia Melinte, despre nașterea fiului ei: „Tot ce-mi doream să știu era că am un bebeluș sănătos”

Andreea Bălan, despre vacanța în Dubai cu Tiberiu Argint: „Trăim lucruri frumoase împreună”

Laura Cosoi și soțul ei au aniversat 9 ani de relație. Cum a fost cerută actrița în căsătorie

Deși în primele patru luni de sarcină a avut grețuri, Gina a mărturisit că sarcina a fost ulterior una cât se poate de frumoasă. Modelul a născut prin cezariană. „Am născut la un spital de stat, la Giulești. A fost foarte OK. Doamna doctor mi-a făcut o operație impecabilă. Nu am avut nicio complicație, după trei zile am plecat.

S-au comportat toți cu mine perfect. A fost mai bine decât la privat. Multă lume m-a întrebat cum de am curajul să nasc la un spital de stat, însă am avut eu un presentiment și a fost exact așa cum mi-am dorit. (…)

Am tras de mine și m-am ridicat din prima zi din pat, am purtat și port un corset recomandat de medic”, a povestit Gina. „Corsetul ajută enorm în recuperare – nu îl port doar în scopuri estetice, ci pentru că el chiar ajută”, a mai spus atunci.

Cum a fost cerută de soție Gina Chirilă?

„Am fost la mănăstire, în biserică m-a cerut. A fost exact cum am visat eu, mai frumos de atât nu se putea. Am fost foarte emoționată. Mi-am dorit foarte mult lucrul ăsta și când am văzut că se întâmplă am fost foarte entuziasmată”, spunea în trecut Gina Chirilă.

Între Gina și Bogdan este o diferență de vârstă de 15 ani. „Eu nu simt că ea e mai mică decât mine, pentru că este extrem de matură și are momente când este mai înțeleaptă decât mine. Eu sunt destul de licean în sinea mea – ceea ce poate că-mi aduce și un soi de relaxare, pe de-o parte”, spunea Bogdan Vlădău cu ceva timp în urmă.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter