Brigitte Sfăt, Naomi şi Karolina, la Monaco. Care e mai stilată?

De Diana Sorescu, pe

Nunta Prinţului Albert cu Charlene a transformat Monaco într-un podium de modă gigant. Pe covorul roşu, lângă Naomi Campell şi Karolina Kurkova, a defilat şi Brigitte Sfăt.

Covorul roşu la Monaco

Printre doamne cu sânge albastru, celebrităţi de rang mondial, vedete şi superstaruri, la nunta Prinţului Albert de Monaco cu Charlene Wittstock a luat parte şi Brigitte Sfăt.

La braţul lui Ilie Năstase, bruneta a păşit cu mândrie pe covorul roşu îmbrăcată într-o ţinută chic, all black.

Ansamblul a fost compus dintr-o rochiţă midi, semi-transparentă, cu decolteu adânc şi dantelă pe umeri, mănuşi, pantofi cu barete, pălărie cu voaletă şi flori şi ochelari oversized. Doar geanta nude, cu lanţ, a spart monocromia elegantei ţinute.

Supermodelul Naomi Campell a ales pentru fericitul eveniment o rochie maxi, în tonuri pastelate de piersiciu, bleu şi arămiu. Creaţia pe un umăr, stropită cu trandafiri, a fost asortată cu o floare supradimensionată în păr, clutch preţios şi un şal cu franjuri.

Per total, alegerea vestimentară este foarte rafinată, singurul amendament fiind culoarea, mult prea deschisă pentru o nuntă regală, acolo unde codul spune că invitatele nu trebuie să poarte nuanţe deschise, ca să nu concureze cu mireasa!

Karolina Kurkova a ales un compleu navy, cu un croi interesant! Sacoul alăturat unei fuste creion este decorat cu o trenă indigo, bătută pe interior cu micuţe cristale.

Bentiţa cu pampon s-a asortat perfect ţinutei.

Aşadar, care dintre cele trei s-a îmbrăcat cel mai stilat? Poate Brigitte să concureze cu două dintre cele mai sexy supermodele ale lumii?

Brigitte Sfăt, Naomi şi Karolina, la Monaco. Care e mai stilată?

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter