Andreea Bălan, într-o rochie specială. Tu ai purta-o?

De Unica.ro, pe

Andreea Bălan s-a îndrăgostit de o rochie pe care unii ar considera-o ciudată. Imprimeul este foarte trendy la Hollywood. Ţie îţi place?
„Iubesc rochia Comic Con de la Chotonette”, a scris Andreea Bălan pe Facebook, unde a postat şi această poză făcută la un eveniment monden.
Andreea a purtat pe covorul roşu o rochie cum rar vezi pe vedetele autohtone. Imprimeul inspirat din revistele de benzi desenate nu este uşor de purtat, dar artista a reuşit să-i dea un aer de eleganţă şi stil. Nu este prima dată când poartă piese de acest gen. Andreea are şi o pereche de pantofi inspiraţi din benzile desenate.
Chiar dacă vedetele de la noi nu prea poartă acest tip de imprimeu, el este foarte trendy la Hollywood. Actriţa Anna Sophia Robb a purtat o fustă de acest gen în unul din episoadele serialului „The Carrier Diaries”, prequel-ul „Sex and the City”. Lucy Hale, Cheryl Cole şi modelul Helen Flanagan au purtat, de asemenea, piese cu imprimeu comic book.
anna sophia robb
Rochia Andreei Bălan este semnată Chotronette, unul din brandurile preferate ale vedetei. Ea poartă adesea rochiţe foarte feminine şi stilate create de designerii brandului, atât la evenimentele mondene, cât şi la emisiuni TV sau concerte.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter