Anca Serea: “Moda ţine de atitudine şi de dorinţa de a fi impecabilă”

De Viva.ro, pe

Anca Serea iubeşte bijuteriile vechi, tocurile înalte, iar dressingul ei este un mix armonios între brandurile de lux şi cele mass market. Feminitatea şi eleganţa sunt cuvintele care o carac-terizeaza cel mai bine.
Ai lucrat mulţi ani ca model. Ce ai învaţat despre moda în tot acest timp şi cum te-a ajutat sa-ţi defineşti un stil personal?

Am învaţat cât de important este sa ai un stil personal şi ca nu este rele­vant doar cât investeşti în haine, ci şi atitudinea cu care le porţi. Pentru mine, moda ţine de atitudine şi de dorinţa de a fi impecabila mereu.

Prezinţi ştiri sportive şi ai un iubit muzician, Adrian Sîna, de la Akcent. Cum se împaca sobrietatea ţinutelor de la ştiri cu nonconformismul artistului?

Nu încercam sa ne influenţam reci­proc. Oricum regulile vestimentare de la ştirile din sport sunt mai rela­xate, aşa ca pot sa jonglez destul de mult cu ţinutele mele.

Ai 3 copii. Cum au fost influenţate alegerile tale vesti­mentare de ritmul alert în care traieşti?

Nu aş putea spune ca am schimbat ceva la felul în care ma îmbrac din cauza copiilor. Port la fel de des to­curi, inclusiv când ies cu ei în oraş şi nu cred ca atunci când ai copii tre­buie sa te îmbraci numai în jeanşi şi tricou. În fiecare zi ma îmbrac în funcţie de starea mea de spirit.

Ce o înveţi pe fiica ta despre moda şi despre cum ar trebui sa arate o domnişoara?

Am avut grija ca Sara sa nu aiba hainuţe exclusiv în tonuri de roz şi am încercat sa o îmbrac mereu în cu­lori apropiate de ceea ce port eu. Îi plac rochiţele la fel de mult ca şi mie şi la evenimente speciale încercam sa ne îmbracam asortat.
Vezi continuarea interviului pe viva.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter