Anca Serea, despre o perioadă „nefericită” din viața ei: „Pur si simplu am căzut pe stradă”

De Unica.ro, pe

Anca Serea (41 de ani) a vorbit recent despre un moment dificil din viața ei. Prezentatoarea și solistul Adi Sînă (44 de ani) au doi fii și două fiice, Noah, Ava, Moise și Leah.

În trecut, Anca a fost căsătorită cu omul de afaceri Filip Poplingher, care, în urma luptei cu leucemia, s-a stins din viață la doar 36 de ani. Din mariajul cu acesta, Anca mai are doi copii, un fiu și o fiică, David și Sara.

Anca Serea, despre o perioadă „nefericită” din viața ei: „Pur si simplu am căzut pe stradă”

„Am avut o perioadă foarte nefericită, dar din care am învățat ceva foarte important și lucrul ăsta este esențial pentru mine. Mă trezesc mult mai recunoscătoare în fiecare dimineață. Am învățat că trebuie să mă pun pe primul loc, indiferent de orice. Trebuie să am grijă de sănătatea mea”, a povestit Anca Serea, în emisiunea la „Teo Show”.

„Pur si simplu am căzut pe stradă, în Bulgaria, eram la o întâlnire de afaceri cu Adi. Am simțit că nu sunt bine, pur și simplu nu mai aveam energie, nu mai vedeam… Nu mai auzeam și nu mai vedeam cu partea dreaptă, nu îmi mai simțeam mâinile, picioarele. Am mers la spital, m-au descoperit cu hemoglobină și feritină 0, practic nu mai aveam niciun depozit de fier, deloc, iar hemoglobina 4,6, adică o valoare foarte mică…”, a completat.

„M-am internat într-o clinică în România și am făcut transfuzie doi litri și jumătate de sânge”, a încheiat prezentatoarea TV.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Anca Serea, aspru criticată de Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu: „Nu o certăm”

De ce nu mai poate rămâne Anca Serea însărcinată. Prezentatoarea TV are 6 copii

Anca Serea, despre viața cu șase copii: „Destul de complicată, dar frumoasă”

Anca Serea, despre timpul petrecut în cuplu după 6 copii: „Important este să-ți pui imaginația la bătaie!”

„Se întâmplă foarte des să nu ne vedem. Eu sunt acasă ca la hotel. Dorm în living, pe canapea. Dormitorul nostru s-a transformat în camera copiilor. Nu e chiar plăcut, nu am nici baia mea, nu am nici patul meu”, a povestit Adrian Sînă, în emisiunea „La Măruță”.

„Timpul petrecut în cuplu este deosebit de important deoarece menține o relație sănătoasă. Atunci când ai o familie, adică atunci când apar copiii, prioritățile se schimbă și ajungi, fără să vrei, prins într-o rutină obositoare între muncă și casă. (…) Noi, în cuplu, ne alocăm în fiecare săptămână cel puțin o zi în care ieșim în oraș singuri și încercăm, pe cât posibil, să avem și câteva zile de vacanță în doi”, scria Anca Serea în septembrie 2021, în mediul online.

„Avem locușoarele noastre, avem casa destul de mare. Important este să-ți pui imaginația la bătaie! Deja patul este prea clasic. În biroul lui, printre discuri acolo”, mai spunea în trecut.

„Încerc, pe cât posibil, să îmi aglomerez doar câteva zile pe săptămână, pentru ca apoi să mă pot bucura alături de cei dragi de mai mult timp liber. Noi, fie după ce adorm copiii, fie dimineața devreme, reușim să ne întâlnim în dormitor”, a mai spus.

„Păstrăm cât mai multă liniște în momentele intime. Avem o saltea de calitate și un pat rezistent (..). Uneori mai pornim televizorul sau puțină muzică pentru a avea un fundal ambiental. Fundal care să ne ajute nu doar la eliminarea oricărui sunet suspicios, ci și la crearea unei atmosfere plăcute între noi”, a încheiat atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter