Sarah, fiica cea mare a Ancăi Serea, copia fidelă a mamei sale. Adolescenta a împlinit 15 ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 10 august 2022, 18:49

Anca Serea (41 de ani) este mama a șase copii, doi din primul mariaj și patru din al doilea. Anca a fost căsătorită cu omul de afaceri Filip Poplingher, care, în urma luptei cu leucemia, s-a stins din viață la doar 36 de ani. Din mariajul cu acesta, Anca are un fiu și o fiică, David și Sarah. Ulterior, Anca s-a recăsătorit cu solistul Adi Sînă (45 de ani), alături de care are doi fii și două fiice, Noah, Ava, Moise și Leah.

Sarah, fiica cea mare a Ancăi Serea, copia fidelă a mamei sale. Adolescenta a împlinit 15 ani

Pe 6 august, Sarah, fiica cea mare a prezentatoarei, a împlinit 15 ani. În mediul online, Anca a publicat o fotografie alături de adolescenta care-i semănă izbitor.

„Astăzi este o zi importantă în familie, ziua în care Sarah noastră împlinește vârsta de 15 ani. Nu mai este demult copil, ci o adevărată domnișoară cu un suflet imens. Mare iubitoare de necuvântătoare, artistă plină de imaginație, veșnică apărătoare a dreptății, sub orice formă s-ar manifesta! Suntem extrem de recunoscători că o avem în viețile noastre, mândri de realizările ei și îi dorim să aibă parte de bucurii și să își împlinească toate visele. La mulți ani, draga noastră Sarah, te iubim!”, a scris prezentatoarea în descrierea imaginii.

„Doamne, cât este de frumoasă! Cât de mult îți seamănă! LA MULȚI ANI, SARITA!”, a comentat Geanina Ilieș. „La mulți ani, minune de domnișoară!”; „Este superbă, la mulți ani binecuvântați!”; „Cât de mult îți seamănă! Mulți ani fabuloși!”; „La mulți ani, frumusețe din frumusețe!”; „La mulți ani! Să-ți trăiască și să vă bucurați de ea. Ce mult semănați!”, au mai comentat Andreea Perju, Ruxandra Luca, Simona Tătaru, Gabriela Atanasov și Dana Sota.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Anca Serea a împlinit 40 de ani! Care sunt secretele de frumusețe ale prezentatoarei TV

Citește și: De ce nu mai poate rămâne Anca Serea însărcinată. Prezentatoarea TV are 6 copii

Citește și: Anca Serea, despre o perioadă „nefericită” din viața ei: „Pur si simplu am căzut pe stradă”

Anca Serea, despre viața cu șase copii: „Destul de complicată, dar frumoasă”

Despre viața cu șase copii, Anca spunea în 2019 pentru Libertatea: „E destul de complicată, nu că nu ar fi fost cu 5… Destul de complicată, dar frumoasă. Foarte solicitantă, sunt praf de oboseală, dar e frumos. O am ajutor pe mama, fac echipă cu ea”.

„Am noroc că sunt copii buni, foarte ascultători și înțelegători, cu bun simț, empatici. Spre exemplu, dacă mă văd dormind pe canapea, ei merg pe vârfuri. Adi, soțul meu, e implicat în măsura în care simte și poate. Nu am fost genul de soție care să implice foarte tare bărbatul. Nu e în firea mea”, mai spunea prezentatoarea TV în 2019, pentru Click!.

„Sunt însuflețită să am de șase ori mai multă putere. Ei sunt niște bucurii și niște motoare uriașe de a face bine. Nu am o schemă sau un secret. Viața mi-a arătat că poate fi și mai grea, așa că eu acum nu fac decât să mă bucur și să trăiesc copilăria alături de ei”, a încheiat atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter