Fiica Ancăi Serea, operată de urgență. Vedeta și-a întrerupt vacanța și a mers la Sarah, la spital

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Luni, 13 februarie 2023, 09:17

Anca Serea și-a întrerupt vacanța cu familia după ce fiica ei, Sarah, care a rămas acasă cu bunica, a acuzat o stare de rău și a ajuns de urgență la spital. Sarah a fost operată, iar celebra sa mamă a lăudat-o pentru curaj.

Deși nu a vrut să dezvăluie prea mult despre intervenția prin care a trecut fiica sa, vedeta a ținut să le mulțumească medicilor.

Anca Serea, recunoscătoare medicilor care i-au operat fiica

„Bun găsit, prieteni dragi. Poate mulți dintre voi ați observat din stories pe care le-am postat că vacanța familiei s-a încheiat brusc, fiind nevoiți să revenim acasă mai repede decât ne doream. Motivul a fost că Sarah a avut nevoie de o intervenție chirurgicală de urgență, care nu suporta amânare… Am înțeles ieri, încă o dată, cât de prețioasă este sănătatea noastră și a celor dragi, cât de important este fiecare moment pe care îl trăim și pe care ar trebui să îl prețuim la maxim.

Nu dorim să intrăm în foarte multe detalii, Sarah este bine acum, mulțumesc lui Dumnezeu și în special medicilor minunați care au fost mai mult decât prompți în rezolvarea cazului și alături de noi familia cu multe informații și compasiune: Dr. Laura Vasile, Dr Bogdan Marțian.

În astfel de momente înțelegem mai clar că niciodată că nu mai contează nimic altceva, nici timpul, nici alte detalii de care ne agățăm zilnic ci doar binele persoanei dragi. Aveți grijă de voi și de cei dragi, viața este atât de scurtă! Sarah, ai fost foarte curajoasă”, a mărturisit Anca Serea pe o rețea de socializare.

Anca Serea a petrecut cu familia la Poiana Brașov

Când Sarah a început să se simtă rău, Anca și Adi Sînă se aflau cu patru dintre copii la munte și se distrau de minune.

„M-am trezit cu gândul la zapadă, la munte și la cât de multe locuri frumoase există și la noi în țară! Până anul acesta, plecam cu toții în vacanța dedicată copiilor pentru schiat într-o altă țară. Însă drumul lung, toată organizarea, faptul că noi suntem mulți, toate acestea presupuneau multe eforturi și vă spun sincer că mă întorceam mai obosită decât plecam.

Las aici amintirea unor zile reușite în Poiană și prima urcare a Leei la Postăvaru, mulțumim pentru ospitalitate țară dragă și hotel “, spune Anca Serea.

Frumoasa brunetă le-a dat prietenilor virtual detalii despre programul pe care l-au bifat și aventura pe pârtie.  

“După o dimineață începută târziu și o scurtă partidă de ping pong între copii, ne-am îndreptat către pârtia de schi, plină de zăpadă, care îmi reamintește de fiecare dată de bucuria copilăriei. Alături de Ava, Noah, Moise și Leah ne-am alergat cu toții prin zăpadă, am schiat, ne-am bătut cu bulgari și ne-am dat cu săniuța. Apoi, pe seară, am ajuns să ne bălăcim la piscină”, a povestit Anca Serea.

Așa mamă, așa fiică

Anca Serea a realizat împreună cu Sarah, de curând, o ședință foto și a vorbit despre relația dintre ele.

„Aceasta este una dintre rarele ipostaze în care Sarah a acceptat sa facă poze cu mine și îi mulțumesc că mi-a făcut acest cadou minunat. Darul perfect de ziua mea și ma bucur foarte tare ca a întregit colecția familiei noastre.

Sarei îi mulțumesc și că mă iartă de fiecare dată când uit să-i dau bani de buzunar ori de câte ori pleacă la liceu dimineața devreme, dar pentru aceste întâmplări am găsit soluția perfectă”, mărturisea Anca Serea.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter