Aceeaşi rochie, două siluete. Cui îi stă mai bine?

De Geo Berciu, pe

Chiar dacă modelul acestei rochii este acelaşi, diferenţa dintre siluetele lui Kim Kardashian şi a lui Gwyneth Paltrow este atât de mare, încât ai impresia că vorbeşti despre două ţinute diferite.

Cu silueta ei tonifiată şi uşor băieţească, Gwyneth Paltrow are o predilecţie pentru rochiile cu croieli clasice şi linii simple. Nu este de mirare că actriţa a optat pentru această creaţie Emilio Pucci pentru a ieşi în evidenţă la premiile Emmy. Eleganţa dantelei combinată cu paietele strălucitoare şi cu tăietura îndrăzneaţă din zona abdomenului au făcut din Gwyneth Paltrow o adevărată apariţie pe covorul roşu.
Aceeaşi rochie, două siluete. Cui îi stă mai bine?
Kim Kardashian a îmbrăcat şi ea ţinuta semnată de Emilio Pucci la Festivalul de film de la Cannes. Spre deosebire de formele-i filiforme ale lui Gwyneth Paltrow, soţia lui Kanye West s-a remarcat prin silueta rubicondă, dar şi prin accesoriile statement. Nu este prima dată când starleta a fost surprinsă de criticii de modă purtând modele care fuseseră apreciate pe alte vedete. Ţie care dintre cele două îţi place?
Aceeaşi rochie, două siluete. Cui îi stă mai bine?
(Sursa foto: Hepta)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter