4 ţinute urâte purtate recent de vedete

De Diana Sorescu, pe

Chiar şi cele mai stilate vedete pot da greş uneori, iar asta ne face să răsuflăm uşurate. Se întâmplă şi la case mai mari! Iată 4 ţinute urâte purtate recent de dive.

Ţinute urâte

Zilele trecute, Rihanna a avut un eveniment important, lansarea parfumului ce-i poartă semnătura.Diva a afişat o nouă coafură, foarte elegantă, o culoare cuminte, care o complimentează şi o ţinută…horror!

Nuanţe verde mentolat este în tendinţe, însă articolele vestimentare sunt oribile: un top realizat integral din fulgi şi o pereche de pantaloni lălâi, parcă de pijama. Sunt doar eu cea care crede asta sau Rihanna seamănă cu Grinch?

Ar trebui să aibă cineva curaj şi să îi spună Tyrei Banks că nu mai are silueta perfectă de odinioară. Poate dacă i s-ar fi atras atenţia la timp nu ar mai fi purtat salopeta mulată din piele ce nu o flatează deloc! Şi unde mai pui că şi-a asortat pedichiura cu bordura galbenă de pe piept. Aşa nu!

Nici nu mă mai obosesc să studiez în detaliu ţinuta lui Jessica Biel. Actriţa pare înfăşurată într-un calup generos de catifea albastră cu irizaţii verzi. Şi tot ce mai lipsea era broderia de pe cămaşa ton sur ton! Desuet, de prost gust, plictisitor.

În caz că te-ai întrebat cine e femeia durdulie din poza numărul 4, află că e Toni Braxton! Că nu mai arată la fel de bine ca în vremea clipului „Unbreak my heart”, asta e sigur, dar oare şi-a pierdut şi simţul estetic?

La eveniment de covor roşu, ea a optat pentru cardigan mov, top negru, pantaloni trei sferturi cu turul lăsat, botine midi şi, cireaşa de pe tort, un şirag de mărgele. În afara faptului că ansamblul vestimentar nu o avantajează deloc, este şi demodat şi prost mixat. O rochie minimalistă, neagră, şi nişte accesorii preţioase ar fi fost mult mai indicate.

Ţie care ţinută ţi se pare cea mai urâtă? Ai mai observat şi alte vedete îmbrăcate neinspirat în ultima vreme?

4 ţinute urâte purtate recent de vedete

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter