Justin Timberlake și Jessica Biel, ipostaze tandre în vacanță în Italia

De Unica.ro, pe

Justin Timberlake și Jessica Biel formează un cuplu din anul 2007. S-au căsătorit în 2012, iar împreună au doi fii, Silas și Phineas. Recent, perechea a fost fotografiată în ipostaze tandre, în vacanță în Italia.

Justin Timberlake și Jessica Biel, ipostaze tandre în vacanță în Italia

Actorii au fost surprinși bucurându-se de vremea însorită din Sardinia, dansând, jucând beach ball, îmbrățișându-se, sărutându-se și plimbându-se cu caiacul.

În 2020, perechea a fost implicată într-un scandal mediatic după ce artistul a fost surprins de paparazzi ținându-se de mână cu o colegă de pe platourile de filmare ale peliculei „Palmer”, actrița Alisha Wainwright, în timpul unei petreceri.

Justin și Jessica, la un pas de despărțire în 2020

Solistul și-a cerut iertare public pentru cele întâmplate, iar, potrivit apropiaților cuplului, relația a trecut cu bine peste întâmplare. Perechea s-a cunoscut la o petrecere aniversară pe care solistul o organizase pentru un prieten comun.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Justin Timberlake, complet gol! Imaginile cu actorul au aprins imaginația fanelor

Citește și: Emily Ratajkowski și Sebastian Bear-McClard divorțează după 4 ani de căsnicie

Citește și: Speculații scandaloase despre viața intimă a Prințului William. De ce ar fi înșelat-o pe Kate Middleton

Într-un interviu oferit după despărțirea din 2011, artistul mărturisea: „În acești 30 de ani de existență, ea este cea mai specială persoană pe care am cunoscut-o, ok? Nu vreau să spun mai multe, asta pentru că trebuie să protejez lucrurile care-mi sunt dragi – cum ar fi, spre exemplu, ea”. 

În vara aceluiași an, sunt surprinși de paparazzi din nou împreună. Iar, în luna decembrie, cuplul se logodește. În anul imediat următor, perechea se căsătorește într-o zonă de provincie din Italia, iar Jessica poartă, potrivit mai multor surse, o rochie roz.

Foto: Profimediaimages.ro; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter