Ce itemuri din denim trebuie să ai vara aceasta

De Diana Sorescu, pe

Piesele vestimentare din denim sunt versatile, deloc costisitoare şi sunt o investiţie pe termen lung. Iată care sunt cele mai hot 4 itemuri din blug pe care trebuie să le ai vara acesta!

1.    Geacă scurtă

O geacă scurtă din denim este must have vara aceasta. În zilele mai răcoroase sau seara, asortată unei rochiţe albe croşetate, aşa cum poartă Pippa Middleton, arată excelent. Condiţia este ca mânecile şi talie să fie scurte, iar culoarea una deschisă, prespălată.

La fel de bine merge mixată cu salopete înflorate, rochii maxi sau un outfit all denim.

2.    Salopetă

Salopetele minimaliste din denim sunt cele mai hot articole ale verii 2011. Comode, sexy şi versatile, pot fi purtate cu sandale orientale pentru un look casual, sau cu platforme ori sandale cu toc înalt dacă vrei o ţinută stilată. Khloe Kardashian este glam diva, iar salopeta îi vine bine!

3.    Jeanşi scurţi

Cine nu are în şifonier măcar o pereche de jeanşi scurţi? Iar dacă nu ai, fie dă fuguţa la magazin şi cumpără-ţi unii, fie foloseşte-ţi imaginaţia şi inventivitatea.
O pereche de blugi lungi mai vechi se pot transforma pe dată într-un model perfect de jeanşi scurţi, cu aspect uzat. Ai nevoie doar de o foarfecă!

Poartă-i cu blazer şi platforme pentru un look chic, cu sandale orientale şi cămaşă fluidă pentru un look casual, cu pumps nude şi top cu buline pentru o ţinută cu iz retro, ca a Rihannei. Posibilităţile sunt nenumărate, iar vedetele îţi pot fi sunt o sursă inepuizabilă de inspiraţie.

4.    Rochie

Este incredibil de sexy şi elegantă, chiar dacă materialul din care este confecţionată este denimul! Rose McGowan a purtat o rochiţă din blug minimalist la un eveniment monden şi luxos, iar criticii de modă au apreciat îndrăzneala ei.

Rochia din denim arată bine cu tocuri la fel de bine cum arată combinată cu şlapi, aşa că e musai să ai şi tu una!

Ce itemuri din denim trebuie să ai vara aceasta

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter