Mircea Badea a spus ce crede cu adevărat despre rochia controversată a soției lui, Carmen Brumă

De Unica.ro, pe

Carmen Brumă a fost o apariție ieșită din tipare la Gala Unica 2019, unde a purtat o rochie cu un decolteu adânc la spate, care i-a lăsat dezgolită o porțiune generoasă din fund.

Toate camerele de fotografiat s-au îndreptat spre ea când și-a făcut apariția, iar părerile nu au contenit să circule – de la cele pozitive, care laudă curajul lui Carmen Brumă de a purta o asemenea rochie, la cele negative, care consideră piesa vestimentară ca fiind deosebit de indecentă. Rochia lui Carmen a fost inspirată de rochia purtată de Mireille Darc în filmul “Le grand blond avec une chaussure noire”.

Mircea Badea, partenerul de viață al lui Carmen Brumă, a comentat ținuta vedetei în cadrul emisiunii lui, “În Gura Presei”. “M-a asaltat lumea, a zis el. “A sărit pe mine lumea că a fost colega de apartament la [gala Unica] și cum comentez? Nu comentez, e foarte simplu”.

Mai apoi, acesta a arătat publicului său celebra secvență din filmul francez, pentru a înțelege de unde s-a inspirat soția lui. “Ea, foarte sobră așa în față, nu știu ce, se întoarce…”, a remarcat el râzând. “Pe scurt, colega de apartament a refăcut momentul, asta e ideea. Și toată lumea pe capul meu! Eu am văzut filmul din 1972 și rochia e foarte mișto, după părerea mea. Nu e pentru toată lumea…”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter