Vedete la Gala People’s Choice Awards

De Consuela Stratulat, pe Ultimul update Joi, 07 ianuarie 2016, 12:15
Publicul și-a ales aseară favoriții în cadrul Galei People’s Choice Awards, care a avut loc la Los Angeles. Vezi cum s-au îmbrăcat vedetele la acest eveniment.

Actori, cântăreți și modele au pășit seara trecută pe covorul roșu de la Gala People’s Choice Awards, iar cei mai buni dintre ei au plecat acasă cu trofee. Pentru acest eveniment, vedetele au pregătit ținute de gala și au arătat de milioane. De departe, cea mai spectaculoasă ținută a purtat-o Claire Danes, care a ales o rochie metalizată, semnată Burberry. Pe metalizat a pariat și Meghan Trainor, care a ales o rochie neagră cu inserții aurii și pantofi în aceeași nuanță.

Vanessa Hudgens a purtat cea mai îndrăzneață ținută! Vedeta a ales o rochie metalizată, lungă, cu un decolteu adânc și un șliț curajos. Sandalele și colierul la baza gâtului i-au completat perfect outfit-ul.

Imposibil de ignorat a fost și Abigail Spencer! Actrița din „True Detective” a ales o rochie elegantă, roșie, semnată Alexia Maria, pe care a accesorizat-o cu un clutch Edie Parker Jean și sandale negre.

Pe Maddie Ziegler o știi din videoclipurile cântăreței Sia, dar desi are doar 13 ani, este considerată una dintre cel mai bine îmbrăcate vedete. Radioasă a fost și la Gala People’s Choice Awards, unde a câștigat un premiu de popularitate, pentru care a fost în competiție cu Cara Delevigne, Kyilie Jenner, Bella Thorne și Ruby Rose.

Roșu, culorile metalizate și albul au fost nuanțele preferate de vedete în cadrul acestui eveniment. Vezi în galeria foto care au fost cele mai frumoase ținute de la Gala People’s Choice Awards.

Sursa foto: Hepta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter