Totul despre bărbatul Fecioară – compatibilitate și relații cu alte zodii

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Luni, 26 septembrie 2022, 14:10

Îți place un bărbat din zodia fecioară și vrei să afli mai multe despre calitățile și defectele lui, despre cum se descurcă în pat, sau ce zone erogene are? Vezi cum este bărbatul fecioară în dragoste.

Cuprins

 Bărbatul Fecioară, caracteristicile zodiei

Dacă îți cauți un bărbat fecioară, nu te duce în Centrul Vechi, în discoteci gălăgioase, sau la evenimente mondene. Fecioarele evită locurile zgomotoase, cu multă lume și agitație și preferă localurile liniștite, unde pot purta conversații incitante și unde pot învăța ceva nou.

Fecioarele în general și bărbații fecioară în special apreciază foarte tare mintea și creierul, spre deosebire de acei oameni care pun mare accent pe calitățile fizice ale unei persoane. Arată-i că ești inteligentă și că ai tot felul de interese care îi pot stârni curiozitatea. Orice ai face, nu te lăuda în fața unui bărbat fecioară, deoarece ei apreciază modestia.

Bărbatul fecioară nu se simte atras de ”pițipoance”, ci are gusturi mult mai elevate și tradiționaliste. Preferă o femeie care se îmbracă la modă, dar care adoptă un stil conservator, politicoasă, sinceră și fără prea multă agresivitate în abordări. Se sperie repede dacă îi acorzi prea multă atenție dintr-o dată, deci nu sări pe el cu motoarele la maxim.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Este destul de greu să faci un bărbat fecioară să se așeze la casa lui cu cineva, deoarece zodia lor rezistă cel mai bine în burlăcie, fiind organizați și independenți.

Bărbatul fecioară este adesea obsedat de ordine și disciplină, așa că încearcă să nu fii dezordonată în fața lui, să nu apari undeva neîngrijită, să nu întârzii niciodată și să nu împrăștii facturile și chitanțele când plătești ceva.

Cum cucerești bărbatul Fecioară

Bărbatul Fecioară poate fi considerat mai degrabă un vânat decât un vânător. Din acest motiv, tu ești cea care va trebui să facă primul pas.

Abordează-l direct, dar cu tact! Află care e subiectul lui preferat, apoi citește vreo patru-cinci cărți despre acel subiect. Reține câteva detalii (bărbatul Fecioară e un maestru al detaliului!), apoi provoacă-l la o discuție pe tema respectivă și admiră-i talentul și competența în domeniu.

Îmbracă-te clasic și elegant, dar fără ostentație, și nu te machia strident! Nu întârzia la întâlniri, fiindcă punctualitatea este foarte importantă pentru bărbatul Fecioară! Nu te arăta risipitoare sau cheltuitoare!

Dacă îl inviți la tine, ai grijă ca în casă să fie foarte curat și o ordine desăvârșită.

Fă-l să se simtă în siguranță din punct de vedere emoțional și nu încerca să-i stârnești gelozia! Dacă se va simți în competiție cu o legiune de bărbați, bărbatul Fecioară se va retrage discret, dar dezamăgit.

Cu ce zodii este compatibil bărbatul Fecioară

Bărbatul Fecioară şi femeia Leu

Vestea bună este că bărbatul Fecioară chiar este gentleman-ul de care doamna Leoaică are nevoie. Atent, practic şi foarte devotat, poate că nu excelează la capitolul spontaneitate, dar are cu siguranţă multe alte calităţi! Ideea ar fi totuşi, ca el să treacă de timiditatea caracteristică şi să-şi ţină perfecţionismul şi criticile în frâu, cel puţin la început. Câteva dintre remarcile sale inteligente şi mai multă încredere în sine ar trebui să-i atragă atenţia Leoaicei. Odată ce a făcut asta, cu puţină diplomaţie din partea lui şi mai puţine aere de divă din partea ei, pot avea o relaţie superbă.

Bărbatul Fecioară şi femeia Fecioară

Cu siguranţă, începuturile nu vor sta sub semnul unei atracţii explozive, la prima vedere. Cel mai probabil, relaţia dintre două Fecioare se construieşte în timp, şi una dintre cuvintele care o caracterizează este „rezonabilă”. Ambii vor respira uşuraţi că şi-au găsit pe cineva care să nu facă drame inutile, care apreciază curăţenia şi ordinea şi care are un perfecţionism la fel de dezvoltat. Senzaţia care o lasă celor din jur este de „doi adulţi responsabili” – lucru care poate părea puţin plictisitor şi lipsit de pasiune, văzut din exterior, dar în care amândoi se simt foarte bine! Însă, ce se întâmplă în spatele uşilor dormitorului este orice, mai puţin plictisitor! Dacă vreodată, se hotărăsc să se despartă, deşi este destul de improbabil, va fi fără scandal şi sunt şanse mari să rămână prieteni.

Bărbatul Fecioară şi femeia Balanţă

Delicateţe, rafinament, eleganţă – acestea sunt cuvintele cheie ale unei relaţii dintre un bărbat Fecioară şi o femeie Balanţă. Totul va fi făcut „ca la carte” – chiar de la prima întâlnire. Ea va arăta perfect, el este spiritual şi atent, restaurantul ales va fi unul elegant. Dacă se hotărăsc să meargă mai departe (destul de probabil, de altfel, pentru că amândurora le place ideea de relaţie foarte mult), lucrurile au destul de mari şanse să iasă bine. Uneori, ar putea părea că amândoi sunt desprinşi dintr-o piesă de teatru, inclusiv în dormitor. Cine s-ar fi gândit ca atenţia la detalii poate fi atât de sexy? În plus, femeia Balanţă, fiind un bun diplomat de felul ei, va reuşi să calmeze destul de rapid accesele de critică şi nervii bărbatului Fecioară.

Bărbatul Fecioară: Calități și defecte

Dacă sunteți compatibili, bărbatul fecioară este un bun ”bărbat în casă”, atâta timp cât nu-i pierzi interesul și cât nu te deranjează stilul lui acid când critică pe toată lumea (mai ales pe tine).

Poate că nu este cel mai romantic bărbat, dar compensează mult prin eforturile de a fi un soț și tată bun și prin felul în care se gospodărește.

Cu bărbatul Fecioară vei avea parte de:

  • Stabilitate și relaxare în relație
  • O casă superbă, mereu gata de oaspeți și foarte curată
  • Stabilitate emoțională și lipsa neîncrederii, a incertitudinilor
  • Stabilitate financiară și plan de pensie de rezervă

Bărbatul Fecioară are și câteva defecte majore:

  • Nu prea este romantic și nu înțelege rostul gesturilor foarte tandre
  • Critică des totul, de la mâncare, la prestația ta în fața părinților
  • Cere mereu foarte mult efort intelectual
  • Nu se mulțumește niciodată cu ceva mai puțin decât perfecțiunea

Bărbatul Fecioară: Zone erogene

Când vine vorba de sensibilitate și zone erogene, bărbatul fecioară este destul de greu de mulțumit.

Primul pas ca să te descurci cu un bărbat fecioară în dragoste este să-i gâdili ego-ul uriaș. Deși leii și berbecii sunt celebri pentru prea multă personalitate, nici bărbații din zodia fecioară nu se dau în lături.

Bărbatul fecioară are o zonă erogenă uriașă, care le controlează pe toate celelalte: mintea lui creață. Trebuie să se simtă dorit și grozav ca să treacă la mișcări mai…fizice.

Restul de zone erogene ale bărbatului Fecioară sunt:

  • Abdomenul: se gâdilă și adoră să-ți lași palma pe burta lui când vă relaxați în pat.
  • Coapsele pe interior: sărută-i coapsele când ai de gând să te apuci de sex oral. O să anticipeze ce urmează și se va excita mult mai tare dacă pornești așa, cu săruturi mici, ca bătăile de aripi de fluture.

Cum se descurcă bărbatul Fecioară în pat

În general, bărbatul fecioară nu este tocmai creativ în pat, dar cum este fidel și dedicat, va învăța în timp să te satisfacă. Fecioarele sunt faimoase pentru eforturile pe care le depun ca să mențină o situație confortabilă, deci orice nemulțumire de-a ta se va transforma într-un proiect pe care îl va rezolva punct cu punct cu geamăt cu geamăt.

Sursa foto cuplu pe motoretă: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter