Totul despre bărbatul Scorpion – compatibilitate și relații cu alte zodii

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Joi, 27 octombrie 2022, 12:38

Bărbatul din zodia scorpion este cunoscut pentru firea pasională, pentru senzualitate și pentru felul perfecționist de a fi, care nu iartă și nu lasă niciodată de la el. Vezi cum este bărbatul scorpion în dragoste și în pat și la ce defecte trebuie să fii atentă când ești îndrăgostită de el.

Cuprins

Bărbatul scorpion, caracteristici ale zodiei

Bărbatul scorpion nu se mulțumește cu altceva decât perfecțiunea: cel mai bun vin, cel mai bun restaurant, cel mai bun film, cea mai grozavă femeie.

Scorpionul nu ia nimic în glumă și totul pentru el este important, 24 din 24. Dacă mergeți să cumpărați un dulap împreună, va dori să știe din ce lemn a fost construit, din ce pădure provenea copacul și din ce țară erau tâmplarii.

Deși poate fi enervant cu această nevoie pentru detalii, nu da ochii peste cap când întreabă țăranii ce au mâncat vacile de la care provine laptele din care s-a făcut brânza, încearcă doar să aibă grijă de tine și să-ți cumpere tot ce e mai bun.

Nimeni nu poate nega că, odată ce s-a îndrăgostit, bărbatul scorpion este loialitatea în persoană. Deși este celebru pentru senzualitate și erotism, el nu te va înșela niciodată dacă te iubește și îi oferi ceea ce își dorește de la viață și relație.

CONȚINUT VIDEO UNICA

La capitolul gelozie, scorpionul seamănă cu taurul și nu suportă suspiciunile. Dacă îl vezi că se enervează brusc, să nu te mire, deoarece este o fire puternică și nu îi place să se simtă pus la înghesuială, sau nesigur pe sentimentele tale.

Destul de zgârcit în verbalizarea sentimentelor, bărbatul scorpion nu vorbește foarte des despre ceea ce simte, nici când vine vorba de iubire (deci nu spera la declarații sforăitoare și romantism poetic), nici când este vorba de probleme pe care le are (dacă îl vezi abătut și mai tăcut decât de obicei, poți să presupui că s-a întâmplat ceva la locul de muncă, are probleme cu banii, sau s-a certat cu cineva din familie, dar s-ar putea să nu vrea să vorbească despre asta).

Bărbatul scorpion îndrăgostit

Șarmul și magnetismul exercitat de bărbatul scorpion când iubește este absolut irezistibil. Carismatic și puțin misterios, scorpionul este genul de bărbat care te face să îți ții respirația când intră într-o cameră și după care toată lumea întoarce capul la un eveniment.

Deși pe dinafară pare calm și relaxat, s-ar putea ca pe dinăuntru să ardă niște flăcări mai mult decât pasionale.

Sentimentele bărbatului scorpion îndrăgostit sunt intense în general, dar devin și mai arzătoare când găsește o femeie pentru care să se aprindă la potențial maxim.

Deși el este destul de secretos de fel, bărbatul scorpion nu suportă același tratament din partea altora, mai ales din partea persoanei iubite. Cu alte cuvinte, va dori să știe totul despre tine, despre ce ai făcut într-un weekend petrecut departe de el, sau despre sentimentele tale pentru el.

Când analizează oameni, scorpionul este ca o mașinărie complexă, care ia în calcul fiecare aspect și îl întoarce pe toate fețele. Îi plac oamenii și mai ales adoră să analizeze persoanele, cu cât mai multe detalii posibile, apoi decide tranșant dacă respectivii îi merită timpul și atenția.

Scorpionul îndrăgostit are multe toane și temperamentul lui vulcanic îți poate da bătăi de cap uneori. Pe de altă parte, momentele de furie sunt de scurtă durată și nu ține supărarea mult timp, dacă nu este vorba de o problemă foarte serioasă. Bărbatul scorpion iartă, dar nu uită, deci fii foarte atentă cu ce îi greșești, poate că ai scăpat de furia lui pe moment, dar îți va scoate ochii cu prima ocazie (ceartă) din viitor.

Cum cucerești bărbatul Scorpion

Dacă vrei să-l cucerești pe bărbatul Scorpion, va trebui mai întâi să-i stârnești instinctele primare. Într-un moment când te vei simți extrem de atrăgătoare, privește-l drept în ochi și zâmbește-i enigmatic.

Invită-l să ieșiți împreună, dar părăsește-l elegant și pe neașteptate după o oră. Asigură-te că următoarea întâlnire va fi o cină târzie, la tine sau la el. De data asta, la lumina lumânărilor, înlănțuie-l, înrobește-l sexual și emoțional.

Dacă vrei să-l păstrezi pe bărbatul Scorpion, ia-l întotdeauna în serios, complimentează-l și laudă-l, dar cu măsură, atât cât să-l faci să se simtă în siguranță. Cere-i sfatul și admiră-i competența.

Lasă la o parte modestia și timiditatea, îmbracă-te cu haine strâmte și parfumează-te cu parfumuri scumpe!

Nu flirta cu alți bărbați, fiindcă bărbatul Scorpion este extrem de posesiv, iar gelozia lui este renumită! Ai face bine să înlături orice element care i-ar putea stârni suspiciunea, pentru că bărbatul Scorpion nu se va sfii să-ți caute în poșetă când nu ești de față.

Asigură-l de dragostea și fidelitatea ta, dar nu-l lăsa să te domine. Luptă cu calm și cu fermitate ca să-i cucerești respectul și să beneficiezi de un statut egal cu al lui în cuplu.

Ce zodii sunt compatibile cu bărbatul Scorpion

Scorpionul are relatii bune cu zodiile de Apa, ca si el (Racul si Pestii) si cu zodiile de Pamant (Fecioara si Capricornul, dar mai putin cu Taurul, zodia diametral opusa Scorpionului pe cercul zodiacal, ceea ce face ca relatiile Scorpionului cu cei nascuti in zodia Taurului sa fie foarte contradictorii, caracterizate mai mult de complementaritate decat de compatibilitate).

Bărbatul scorpion în pat

Bărbatul scorpion are un libidou foarte puternic și adesea vrea multă aventură în așternuturi.

Deși are momentele lui de romantism, nu te aștepta la dovezi de afecțiune în public, sau la săruturi pasionale în fața altor oameni.

Scorpionul își păstrează pasiunea pentru dormitor și intimitate maximă.

Rezistent și atletic, bărbatul scorpion rezistă unor adevărate maratoane sexuale și dacă nu ai mai fost de mult timp la sală, ar fi nevoie, ca să-i faci față până la capăt.

Bărbatul scorpion este un amant desăvârșit și un iubit foarte tandru, dar poate deveni gelos și posesiv dacă îi dai motive să nu aibă încredere în tine. Ai grijă de el și te va iubi pentru totdeauna, deoarece scorpionii saunt pătimași dar fideli.

Sursa foto cuplu iubire: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter