Totul despre bărbatul Capricorn – compatibilitate și relații cu alte zodii

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Joi, 22 septembrie 2022, 10:40

Bărbatul capricorn este un om dificil și greu de calmat o dată ce i-a sărit muștarul. Dar bărbatul capricorn îndrăgostit poate fi un amant talentat și un soț iubitor și loial, trebuie doar să știi câteva trucuri.

Cuprins

Bărbatul capricorn, caracteristici ale zodiei

Cine vrea să știe cum este bărbatul capricorn în dragoste trebuie să țină cont de trei reguli sacre ale acestei zodii mofturoase:

  • Bărbatul capricorn trebuie să se simtă special
  • Bărbatul capricorn se îndrăgostește greu dar sigur
  • Bărbatul capricorn se gândește mereu la viitor și face planuri pe termen lung.

Bărbatul capricorn nu vrea să fie catalogat drept ceva anume, nu vrea să facă niciodată parte din turmă și este mereu în căutarea femii care să îi observe originalitatea și unicitate.

Nu îi spune vreodată unui bărbat capricorn îndrăgostit că este tipic, că face ceva la fel ca altcineva, sau că el nu are cum să știe răspunsul la o problemă.

Atunci când te vezi cu un bărbat capricorn, nu-l subestima niciodată, deoarece el poate părea calm și liniștit, în treaba lui, dar, de fapt, în mintea lui caută soluții să scape dintr-o situație neplăcută. Așa cum nu poți să ții un țap legat cu o sfoară, pentru că o va roade încet, dar sigur, așa nu încerca să proptești un capricorn să facă ceva ce nu îi convine.

Ambițios, hotărât și foarte pragmatic, bărbatul capricorn este descurcăreț și muncitor și nu se dă în lături de la eforturi mari, dacă știe că la final va primi ceea ce își dorește.

Dorințele cele mai ascunse ale bărbatului capricorn sunt faima, recunoașterea meritelor, prestigiu, bani și va persevera la infinit pentru a le obține.

Patronat de planeta Saturn, bărbatul capricorn are tendința să fie conservator și chiar autoritar. Pe de altă parte, preferă calea bătută decât lucrurile noi și riscante, iar acest aspect poate fi un avantaj pentru femeile care vor ceva sigur și stabil.

Bărbatul capricorn în dragoste și relații

Ca mai toate aspectele vieții lui, bărbatul capricorn îndrăgostit este foarte serios în ceea ce face, fie că este vorba despre relație și planuri de viață în doi, sau de activitatea din așternut. Cu el, nimic nu este o glumă și femeile care iubesc distracția și varietatea nu se vor simți în largul lor cu acest mascul tradiționalist.

Bărbatul capricorn nu flirtează și nu este un jucător, un bărbat care umblă după femei, sau care înșală când este nemulțumit sau plictisit.

Crede în dragoste adevărată și o caută, sau, mai degrabă, o așteaptă să vină la el și să-i schimbe viața.

Bărbatul capricorn este prudent în începerea unei relații noi și nu sare imediat la atac dacă te place. Preferă să stea la distanță și să analizeze situația și persoana și abia când este sigur de ceea ce primește, va acționa.

Un romantic incurabil sub stratul gros de seriozitate și devotament patriotic, bărbatul capricorn nu-și pierde timpul cu jocuri ale minții și vânătoare jucăușă de partenere.

Bărbatul capricorn în dragoste caută stabilitate, mai presus de toate și ceea ce vrea el de la o relație este un cămin, o familie, cu cățel și purcel, alături de o parteneră devotată și care nu îi zdruncină lumea cu drame și mofturi.

Cum cucerești bărbatul capricorn

Bărbatul Capricorn este genul de bărbat care trebuie lăsat să aibă el inițiativa. Este important, însă, să-i dai subtil de înțeles că și tu îl vrei.

Îi plac femeile mândre și cu ținută. Îmbracă-te cu lucruri de calitate și poartă bijuterii puține dar de valoare! Bărbatul Capricorn apreciază valoarea.

Învață să te porți ireproșabil în societate, fiindcă bărbatul Capricorn vizează în mod sigur un loc bun pe scara socială, iar femeia care-i va sta alături trebuie să facă față. Arată-i că ești gata să-l sprijini în atingerea țelurilor sale, măcar moral, dacă nu chiar cu relații sau cu bani.

Ține cont de faptul că bărbatul Capricorn are nevoie de atenție, de tandrețe, de afecțiune și că nu suportă să fie respins sau abandonat. Fă-l să se simtă admirat, apreciat, respectat și dorit!

Nu fi zgârcită cu complimentele. Dă-i de înțeles că ai nevoie de el și că îi acorzi o încredere nelimitată.

Dacă l-ai cucerit, să nu-ți închipui vreun moment că îl poți schimba! Nu-l contrazice, nu-l sfida și nu-l jigni, pentru că bărbatul Capricorn, chiar dacă pare a trece cu vederea, are tendința de a acumula nemulțumirile și ranchiuna.

Ce zodii sunt compatibile cu bărbatul Capricorn

Capricornul are relatii bune cu zodiile de Pamant, ca si el (Taurul si Fecioara) si cu zodiile de Apa (Scorpionul si Pestii, dar mai putin cu Racul, zodia diametral opusa Capricornului pe cercul zodiacal, ceea ce face ca relatiile cu cei nascuti in zodia Racului sa fie foarte contradictorii, caracterizate mai mult de complementaritate decat de compatibilitate.)

Bărbatul capricorn în pat

Bărbatul capricorn în pat este surprinzător și mai pasional decât lasă să se vadă la suprafață.

În așternut, bărbatul capricorn alocă aceeași atenție detaliilor mici și este foarte atent la nevoile tale, deoarece satisfacerea lor îi oferă o senzație de control și putere, pe care el le caută alături de recunoștința ta.

Deși nu este tocmai un fan al jocurilor din dormitor, nu are fantezii foarte incitante și nu își dorește să facă vreodată lucruri ieșite din comun, el poate perfecționa tehnicile de satisfacere ale unei femei cu stilul lui mereu în căutare de perfecțiune.

Este genul de amant care face un lucru sau două, dar le face bine și știe asta.

Bărbatul capricorn îndrăgostit poate fi un cățeluș, un taur furios, sau un adversar în ring, totul depinde de femeia potrivită și de tehnicile folosite pentru a-i scoate în evidență calitățile, nu defectele.

Sursa foto bărbat capricorn îndrăgostit: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter