Totul despre bărbatul Săgetător – compatibilitate și relații cu alte zodii

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Vineri, 28 octombrie 2022, 11:30

Bărbații săgetători sunt energici, șarmanți, foarte activi și pasionali în dormitor. Ai putea spune că sunt bărbații perfecți, dar apoi le descoperi teama de responsabilitate și neliniștea interioară. Vezi ce caracteristici și compatibilități are bărbatul săgetător.

Cuprins

Bărbatul săgetător – caracteristici ale zodiei

Independent, entuziast și gata mereu de distracție, bărbatul săgetător este copilul rebel al zodiacului. Aventuros, sociabil și foarte deschis și prietenos, săgetătorul este genul de om care spune că trăiește viața la maxim, care arată bine și care practică regulat cel puțin un sport.

Bărbatul săgetător este onest, direct și nu se ascunde după deget atunci când are ceva de spus, chiar dacă părerile lui ar putea răni pe cineva.

Firea lui spontană și proactivă poate fi uneori interpretată drept agresivitate și lipsă de răbdare, iar unii oameni pot spune despre săgetători că sunt smuciți sau neciopliți, pentru că le cam lipsește subtilitatea.

Ceea ce prețuiește cel mai mult un bărbat născut sub semnul focului în zodia săgetător sunt independența și libertatea și se simte mai bine alături de o parteneră puternică, încăpățânată și independentă ca el, decât alături de o femeie posesivă, sau care are nevoie de el în fiecare secundă și nu face nimic fără să-i ceară lui voie.

Bărbatul săgetător în dragoste și relații

Puține relații sunt mai satisfăcătoare decât cele alături de un săgetător. Inima lui este uriasă și cumva reușește să cuprindă toată lumea cu miracolele ei în ea.

Bărbatul săgetător îndrăgostit este un om foarte bun și să nu te mire dacă alături de tine își dezvoltă o latură filantropă, sau dacă donează des lucruri și bani nevoiașilor.

Femeia iubită trebuie să aibă aceleași valori și să vrea să schimbe lumea în bine alături de el, să nu fie leneșă sau delăsătoare, pentru că nu ar face față energiei lui.

Dacă vrei să ai o relație reușită cu un bărbat săgetător, trebuie să ții minte câteva lucruri despre comportamentul și așteptările lui în cuplu:

  • Nu suportă gelozia! Nu-l întreba niciodată pe unde a umblat, pentru că se enervează și, cel mai probabil, a întârziat pentru că încerca să găsească cerceii potriviți pentru colierul pe care ți l-a cumpărat în secret.
  • Nu te purta urât cu nimeni, niciodată! Săgetătorul are und ezvoltat simț al dreptății și nu suportă oamenii care se poartă urât cu chelnerii, funcționarii publici sau cerșetorii de pe stradă. În plus, se ofensează foarte repede dacă îl faci de râs în public.
  • Nu bârfi prea mult în preajma lui! Săgetătorii sunt cu adevărat interesați de oamenii din jurul lor și îi deranjează dacă vorbești de rău pe cineva drag lui.
  • Nu-l cicăli niciodată! Bărbatul săgetător în dragoste este ca armăsarul sălbatic, dacă încerci să-i pui căpăstru și să îl bați la cap, va fugi, rupând lanțurile.

Bărbatul săgetător în pat

Bărbatul săgetător este un romantic desăvârșit și înțelege perfect nuanțele și delicatețurile senzualității în dormitor. Orice femeie care se îndrăgostește de un bărbat din zodia săgetător trebuie să se obișnuiască cu ideea că va fi răsfățată.

Bărbatul săgetător este unul dintre cei mai atenți și pricepuți amanți din zodiac și alături de el ai garanția că totul va fi corect și distractiv în așternut.

Cu ce zodii este compatibil bărbatul săgetător

Alte semne de foc, cum ar fi berbecul și leul sunt parteneri potriviți și compatibili cu bărbatul săgetător, deoarece îi înțeleg intensitatea și îi fac față, cu tot cu stilul activ și agitat.

Semnele de aer hrănesc semnele de foc, deci vărsătorii, balanțele și gemenii sunt destul de compatibili cu săgetătorii, deoarece le caută în coarne și le fac adesea pe plac.

Semnele patronate de elementul pământ, cum ar fi taurii, capricornii și fecioarele își pierd repede răbdarea din cauza schimbărilor dese de plan ale bărbatului săgetător, deși stabilitatea lor poate ajuta unele relații.

Racii, scorpionii și peștii sunt sufocanți și îl pot face pe săgetător să se simtă mereu țeapăn și neconfortabil.

Bărbatul săgetător este un bărbat clasic, axat pe acțiune, fapte, nu vorbe și care nu își pierde vremea cu detalii și nuanțe. Pentru unele femei, bărbatul săgetător este ideal și masculinitatea în persoană, în timp ce altele îl consideră neserios și prea agitat.

Cum cucerești bărbatul săgetător

Bărbatul Săgetător răspunde aproape instantaneu avansurilor unei femei care emană energie și sex-appeal. Fă-te frumoasă, arată-te optimistă și plină de umor! Lasă-l să te descopere, să te urmărească, să te ia prin surprindere! Bărbatul Săgetător adoră să se comporte ca un cercetaș în misune.

Invită-l să ieșiți împreună undeva în aer liber, de preferință cu mașina, și laudă-i priceperea cu care conduce (odinioară, bărbatul Săgetător era renumit pentru pasiunea față de cai și arta echitației, dar în vremurile moderne această pasiune s-a transferat asupra automobilului), atingându-i ușor coapsa.

Ascultă-l cu atenție și după aceea pune-i întrebări suplimentare. Găsește motive ca să râzi din inimă alături de el, propune-i să călătoriți împreună în locuri fascinante.

Acordă-i bărbatului Săgetător foarte multă libertate! Ferește-te să faci scene de gelozie sau să-i adresezi reproșuri!

Nu-i spune că ți-e dator cu ceva, fiindcă detestă responsabilitățile. Ferește-te să-i porți o grijă maternă, pentru că îl enervează, și nu-i spune niciodată că nu s-a maturizat destul.

Sursa foto bărbat săgetător îndrăgostit: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter