Totul despre bărbatul Gemeni – compatibilitate și relații cu alte zodii

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Luni, 10 octombrie 2022, 15:27

Bărbații din zodia gemeni sunt foarte comunicativi și simpatici, dar suspicioși și mincinoși uneori. Vezi ce caracteristici are și cum se comportă în pat bărbatul gemeni.

Cuprins

CONȚINUT VIDEO UNICA

Bărbatul gemeni, caracteristici ale zodiei

Când se emoționează, bărbatul din zodia gemeni vorbește repede și respiră destul de sacadat, ceea ce îl face puțin vulnerabil și drăgălaș.

Nativii din gemeni sunt, în general, ca un caleidoscop, văd lucrurile în mai multe lumini și din unghiuri diferite și de aceea au tendința să analizeze excesiv o potențială relație sau o situație de criză în dragoste.

Bărbatul gemeni este un tip neliniștit, uneori anxios, agitat și foarte vorbăreț, care știe totul despre toată lumea și care cunoaște mereu toate datele problemei.

Faptul că este foarte informat îl face să fie foarte entuziast și incitant pentru o femeie: știe cele mai bune restaurante, cele mai secrete petreceri, cele mai noi știri și bârfe, ceea ce îl face foarte atractiv.

Dacă ești o fire foarte logică, s-ar putea ca bărbatul gemeni să te zăpăcească puțin, deoarece gândirea lui vine în salturi, aparent fără pic de sens. Stilul lui volatil îl face să caute oameni inteligenți, cu care poate avea conversații intense și cu care poate face schimb de idei.

Cei mai mulți bărbați din zodia gemeni sunt mereu la modă și au mare grijă de cum arată și de ce trenduri urmează: le plac gadgeturile și se identifică cu valorile metrosexualilor și hipsterilor, deoarece nu sunt foarte puternici și masculi feroce.

Pe scurt, bărbatul gemeni este curios din fire și își dorește o parteneră cu care să poată vorbi orice, deoarece discuțiile intelectuale îl stimulează cel mai mult.

Bărbatul gemeni îndrăgostit e adorabil

Când bărbatul gemeni se îndrăgostește, o face cu mult entuziasm și dedicare, dar poate ajunge să exagereze cu gesturile de afecțiune, din prea mult elan și stilul lui agitat îl poate face obositor.

Mintea bărbatului din zodia gemeni aproape că explodează când se îndrăgostește, pentru că este obișnuit să fie stăpân pe situație și toate emoțiile și senzațiile iubirii îl confuzează și îl sperie.

Când se emoționează în prezența femeii iubite, bărbatul gemeni își maschează greșelile cu umor și entuziasm, lăsând impresia că știe perfect ce face, chiar și atunci când îi tremură mâinile, sau când crede că va muri de emoție.

În relații, bărbatul gemeni este spontan, plin de idei de petrecere a timpului și de socializat în cuplu.

Cu el, vei merge la multe petreceri, vei cunoaște multe persoane interesante și vei vedea multe locuri fabuloase, pentru că totul trebuie să fie dat la maxim când ai de-a face cu un nativ din gemeni.

Ca și berbecii, gemenii nu suportă să se plictisească și nu se mulțumesc cu jumătăți de măsură, sau seri liniștite.

Dacă ești genul care are nevoie de multă atenție, bărbatul gemeni este alesul potrivit, deoarece nu are niciodată stare și găsește mereu ceva de făcut pentru voi doi împreună.

Dacă ești genul care vrea să mai stea și singură și care vrea să aibă viața ei, separată de ideea de cuplu, nu încerca să seduci un bărbat din zodia gemeni, deoarece ei sunt genul care fac totul în doi și se va simți neiubit și gelos dacă vrei des să ieși doar tu cu prietenii tăi, sau dacă află că ai făcut ceva distractiv fără el.

Cum cucerești bărbatul Gemeni

Dacă vrei să-l cucerești pe bărbatul Gemeni, trebuie să fii veselă, spirituală și să nu te arăți vrăjită de farmecul lui.

Șochează-l cu o privire ghidușă și apoi zâmbește-i derutant. Invită-l la un film și apoi la cină, la un restaurant asiatic. La un moment dat, ca și când ai vrea să subliniezi o replică, atinge-i ușor brațul sau mâna.

Nu-ți bate capul să îmbraci cine știe ce toaletă, fiindcă pentru bărbatul Gemeni nu contează cum ești îmbrăcată, contează numai ce spui. Povestește-i anecdote, dă-i replici spontane, fă jocuri de cuvinte!

Provoacă-l la un joc de scrabble, table, sah etc. Bărbatul Gemeni are un temperament ludic și răspunde foarte bine la jocuri, chiar și la cele emoționale sau sexuale.

Fii mereu alta, nu-l lăsa să te intuiască, nu-l lăsa să se plictisească! O idee excelentă ar fi să alternezi comportamentul pasional cu cel indiferent și cu cel camaraderesc.

Cu ce zodii este compatibil bărbatul Gemeni

Bărbatul Gemeni și femeia Berbec

Bărbatul Gemeni și femeia Berbec sunt amândoi dinamici, entuziaști și apreciază varietatea în viața sexuală. Nu se vor plictisi prea repede în pat.

Femeia Berbec va ști să îl îndrume pe bărbatul Gemeni. Pentru ea, obrăznicia de care el dă uneori dovadă este mai degrabă un stimulent decât un factor iritant.

Între femeia Berbec și bărbatul Gemeni poate exista o excelentă relație de scurtă durată, cu mari șanse să se transforme într-o conviețuire plină de afecțiune, pe termen lung.

Bărbatul Gemeni și femeia Leu

Sunt partenerii ideali.

Femeia Leu, altruistă și generoasă, este ușor de manipulat de către bărbatul Gemeni, dar ei îi place la nebunie acest lucru.

Bărbatul Gemeni dă dovadă de ingeniozitate și abilitate în pat, iar femeia Leu îi răspunde cu admirație și afecțiune. În general, ea se mulțumește să-l lase pe el în pace, fără să devină suspicioasă.

Relația dintre bărbatul Gemeni și femeia Leu debordează de energie pozitivă, iar o căsnicie are mari șanse de reușită.

Bărbatul Gemeni și femeia Balanță

O pereche atrăgătoare și interesantă. Amândoi sunt persoane afectuoase, care fac dragoste cu pasiune.

Nefiind geloși sau posesivi, între bărbatul Gemeni și femeia Balanță se realizează o comunicare ce dă echilibru relației. Amândoi sunt dornici de noutăți în viața sexuală.

Toate aspectele sunt favorabile unei relații de cuplu excelente. Într-o eventuală căsnicie, dacă femeia Balanță îl convinge pe bărbatul Gemeni să fie chibzuit din punct de vedere financiar, pot trăi fericiți până la adânci bătrâneți.

Bărbatul gemeni în pat este o fiară

Pasional și comunicativ, este genul care îți spune foarte clar ce vrea să facă în dormitor și ce nu vrea să încerce niciodată. Doar că nu prea există lucruri pe care nu este dispus să le facă, deoarece bărbații din zodia gemeni sunt amanți pasionali și destul de perverși.

Curiozitatea lor proverbială se aplică și în pat și nu te va refuza dacă propui ceva foarte neortodox, fie ea o poziție nouă și solicitantă fizic, sau un joc sexy cu costume și roluri.

S-ar putea să te trezești cu el vorbind în timpul acțiunii, pentru că îi place atât de mult să comunice tot ce i se întâmplă, că uită să mai și tacă în momentele intense.

Sexul pentru bărbatul gemeni este o detensionare, o descătușare de energie și un sport, deci nu prea te aștepta la seri romantice, cu preludiu de trei ore și multe mângâieri după.

Partea mai puțin bună la bărbatul gemeni îndrăgostit este că devine ușor gelos și există mereu riscul să te înșele, pentru că este genul de om cu ochi alunecoși și limba ascuțită, care obține mereu tot ce vrea.

Bărbatul gemeni îndrăgostit este versatil și iubitor, dar mai puțin fidel și mai gelos decât media. Dacă îți plac bărbații puternici și sociabili, care vorbesc mult, încearcă un nativ din aceastp zodie și nu vei da greș.

Sursa foto bărbat gemeni îndrăgostit: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter