Totul despre bărbatul Rac – compatibilitate și relații cu alte zodii

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Miercuri, 26 octombrie 2022, 16:54

Vezi cum se comportă bărbatul rac când este îndrăgostit, când este implicat într-o relație, sau când te aduce la el în pat. Află toate caracteristicile bărbatului rac și vezi dacă e gelos sau dacă are multe calități.

Cuprins

Bărbatul Rac, caracteristici ale zodiei

Bărbații născuți în zodia racului sunt ideali pentru femeile care caută stabilitate și confort în relații de lungă durată. Bărbatul rac este dominat de emoții și dă mai multă importanță inimii decât intelectului.

Datorită acestor trăsături de caracter, bărbatul rac este foarte afectuos, atent și intuitiv cu sentimentele celor din jur. Pentru un rac veritabil, familia și căminul sunt două dintre cele mai importante aspecte ale vieții, pe care le va proteja cu orice preț. El se simte cel mai bine când are parte de stabilitate, siguranță și confort.

Lângă bărbatul rac te vei simți mereu iubită, în siguranță și nu-ți va lipsi nimic, iar de înșelat nici nu poate fi vorba.

Pare bărbatul viselor tale? Nu sări pe primul rac din calea ta. Bărbații născuți sub semnul racului sunt foarte emotivi, au multă nevoie de atenție, iubire necondiționată și devotament și nu prea vrea să le împartă cu nimeni.

Bărbatul rac poate fi foarte gelos și posesiv și s-ar putea să te controleze prea tare atunci când se simte nesigur pe el.

Aflat sub patronajul lunii, bărbatul născut în zodia racului își schimbă starea de spirit mai ceva ca o femeie în PMS (sindrom premenstrual) și nervii lui pot fi întinși adesea peste limita permisă.

Racul este destul de casnic și gospodar, dar dacă tu ești genul care merge la petreceri și care iubește viața activă și socializarea, s-ar putea să te plictisești sau să vă certați des pe tema timpului liber.

Unele femei consideră bărbații raci geloși, prea dependenți de iubirea lor și prea plictisitori, pentru că nu au o viață socială bogată.

Bărbatul rac în dragoste

Dacă vrei să cunoști un bărbat rac, îl vei găsi în locuri cu încărcătură artistică, la galerii, expoziții, la teatru sau balet, pentru că sufletul lui sensibil are nevoie de artă în doze regulate.

Racii sunt și foarte pricepuți la reparat lucruri prin casă, deci să nu te mire dacă dai de el la magazinele de bricolaj, articole pentru grădinărit, sau chiar la secțiunile pentru hobby-uri din magazinele de jucării.

Bărbatul rac este adesea timid în abordări și trebuie să faci tu primul pas dacă vrei să-l atragi într-o discuție. Arată-i că aveți în comun viziunea despre casă, familie, frumusețe și romantism și l-ai prins în mreje imediat.

Așa cum unele zodii fac bărbații să își dorească vânătoarea, racul este exact invers, el dorește să știe că ești cu adevărat interesată de el înainte să răspundă avansurilor tale.

Bărbatul rac se îndrăgostește de femeile feminine, așa că poartă o rochie la primele întâlniri și folosește un parfum fin, floral.

Dacă te pricepi, gătește-i și arată-i cât de gospodină ești, sigur va aprecia aceste abilități.

Cum cucerești bărbatul Rac

Bărbatul Rac este atras de femeile frumoase, calde, optimiste și pline de viață. Se decide greu să facă primul pas, fiindcă la început este nesigur și oarecum timid. Așa că poți prelua tu inițiativa: arată-i că-l apreciezi, fă-l să se simtă în siguranță și străduiește-te să-i ridici moralul.

Îmbracă-te feminin și senzual, parfumează-te cu miresme care amintesc de trandafirii de vară, creează o atmosferă romantică! Din conversație, într-un mod foarte subtil, dă-i de înțeles că pentru tine familia e sacră, că visezi să ai cândva o casă a ta, cu gradină și curte, și că iubești copiii.

După o masă deosebită (bărbatul Rac este un gurmand), la un pahar de vin, încurajează-l să depănați împreună amintiri din adolescență, din copilărie… dar lasă-l mai mult pe el să povestească, fiindcă e un narator înnăscut, cu o memorie fabuloasă.

Încearcă să-i cunoști pe cei care-i sunt apropiați, familia și mai ales mama. Dacă reușești să-i cucerești mama, poți considera că ai câștigat partida pe jumătate.

Cu ce zodii este compatibil bărbatul Rac

Bărbatul Rac și femeia Scorpion

Scorpionul este un semn zodiacal de foc. Cele două semne – Racul și Scorpionul – pot funcționa împreună în ciuda sensibilităților lor. Acest lucru se datorează modurilor la fel de intuitive ale Scorpionului care pot aborda problemele pe care le are un Rac înainte ca acestea să devină copleșitoare.

Bărbatul Rac și femeia Capricorn

Femeia Capricorn poate fi o potrivire bună pentru bărbatul Rac datorită naturii lor generoase.

În plus, sunt și isteți, ceea ce îi ajută să țină sub control stările de spirit ale unui bărbat Rac, chiar și atunci când sunt îndrăgostiți. Deși pot fi încăpățânați, și acest lucru poate fi un lucru bun pentru un Rac.

Capricornilor le place să fie și îndrăgostiți, ceea ce este benefic pentru un Rac. Cele două semne vor descoperi că natura optimistă din partea Capricornului și natura romantică din partea Racului, reprezintă o bază bună pentru o relație plină de iubire. 

Bărbatul Rac în pat

Bărbatul rac este destul de conservator când vine vorba de gimnastică în așternut. Nu te aștepta să vrea lucruri exotice de la tine, poziții de yoga, sau să scoată din sertare jucării erotice.

Racul este clasic și romantic, nu sălbatic și pasional, iar dacă îți plac tipii care te apucă bărbătește și te pun la respect, nu vei vedea asta de la bărbatul rac în pat.

Nu este mare fan al vorbitului murdar și nu apreciază jocurile violente sau perversiunile.

Pe de altă parte, bărbatul rac este un amant tandru și foarte ambițios când vine vorba de satisfacerea femeii iubite, ceea ce nu este de neglijat.

Bărbatul rac îndrăgostit este romantic și sensibil și are nevoie de o femeie caldă, care să împărtășească aceleași valori familiale cu el. Dacă te întrebi cât de gelos sau cât de bun la pat este bărbatul rac, află că nu vei duce lipsă de tandrețe și amor fierbinte.

Sursa foto cuplu romantic: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter