Totul despre bărbatul Balanță – compatibilitate și relații cu alte zodii

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Joi, 03 noiembrie 2022, 13:18

Bărbații din zodia balanță sunt adorabili când se îndrăgosteasc și dau tot ce pot ei atât în relații serioase, cât și în aventurile de-o noapte. Vezi cum se comportă bărbatul balanță în dragoste, în pat și care sunt defectele majore ale acestei zodii.

Cuprins

Bărbatul balanță îndrăgostit

Iubitor, cald și tandru, bărbatul balanță este unul dintre cele mai șarmante și sexy zodii pe care ai vrea să le agăți vreodată.

Bărbatul balanță este rareori singur și, din păcate pentru unele femei mai romantice, ar prefera să fie cu o femeie pe care nu o iubește, decât să nu aibă pe nimeni alături.

Pozitiv și activ, bărbatul balanță are o viziune deschisă și relativ fericită asupra vieții în general. Iubește tot ce e frumos, confortabil și luxos și visează mereu la o viață de huzur, dacă nu duce deja una.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Balanțele caută echilibru și stabilitate în relații și au un simț puternic al dreptății și un aer oarecum justițiar.

Adesea se implică în cauze nobile pentru a face bine în lume și se așteaptă ca partenera lui să-l susțină și să-i dea chiar o mână de ajutor.

Bărbatul balanță urăște conflictele și confruntările și asta poate însemna o binecuvântare sau un blestem al nesiguranței. Va fi foarte greu să afli părerea lui despre un subiect, pentru că va încerca mereu să mulțumească pe toată lumea și se decide greu.

Așa cum o arată și simbolul zodiei, bărbatul balanță cântărește totul de 100 de ori înainte să ia o decizie, ceea ce poate fi un semn de maturitate pentru unele și un semn de încetineală enervantă pentru altele.

Cum cucerești un bărbat Balanță

Bărbatul Balanță adoră să fie sedus! Fă, așadar, apel la simțurile lui!

Îmbracă-te elegant, pafumează-te cu un parfum franțuzesc rafinat și machiază-te savant! Bărbatul Balanță nu agreeaza aspectul „natural” și apreciază femeile care depun eforturi serioase pentru a arăta cât mai bine. (Fă, însă, în așa fel încât el să nu asiste niciodată la aceste eforturi!)

Adu în discuție ultimele știri, comentează-le din mai multe puncte de vedere, încercând să te situezi când de-o parte, când de cealaltă, și simpatizează cu minoritatile și cu nedreptățiții.

Invită-l la o cină în doi, de la care să nu lipsească muzica bună, lumânările parfumate, florile și șampania de calitate. Flatează-l discret, spunându-i că arată foarte bine și că are o cravată în perfectă armonie cu restul vestimentației.

Provoacă-l la dans! Bărbatul Balanță este un dansator neîntrecut, care preferă dansurile clasice: vals, tango, blues. În timpul dansului, din când în când, lasă-ți mâna să alunece în zona lui lombară – poate chiar pe fesă, dacă esti mai îndrăzneață – dar fă-o discret și cu rafinament.

Ce zodii sunt compatibile cu bărbatul Balanță

Bărbatul Balanță și femeia Săgetător

Acest semn de foc poate crea o legătură emoțională cu Balanța pe care nici un alt semn stelar nu o poate face. Săgetătorul împărtășește aceleași cauze și idealuri umanitare ca și Balanța.

Acest cuplu este în mod natural afectuos și iubitor. De fapt, Balanței îi este ușor să se deschidă către Săgetător, deoarece acest semn poate fi de încredere.

În ciuda faptului că este un semn de foc, Săgetătorul nu este predispus la manifestări melodramatice. Acest semn este la fel de calm și adunat ca Balanța. Săgetătorul și Balanța împărtășesc aceleași valori, pot comunica eficient, au grijă unul de celălalt și au un nivel ridicat de încredere.

Bărbatul Balanță și femeia Gemeni

Balanța și Gemenii se înțeleg. Aceste semne de aer înrudite se vor fascina și se vor încânta reciproc. Vor putea să se conecteze și să dezbată subiecte. Dacă se vor certa, nu vor fi indiferenți și reci. Aceste semne vor vorbi rapid despre conflict și îl vor rezolva.

Au multe lucruri în comun, inclusiv călătoritul și viața socială activă. Gemenii adoră să fie centrul atenției, în timp ce Balanța este gazda supremă.

Această pereche se completează reciproc cu aspectele duale ale personalității lor. Balanța înțelege fețele opuse ale Gemenilor, în timp ce Gemenii apreciază nevoia Balanței de echilibru.

Bărbatul Balanță și femeia Berbec

Cel mai bun partener al Balanței este Berbecul, dar va trebui să existe unele compromisuri între Balanță și Berbec pentru ca această relație să funcționeze. Berbecul este un lider natural. Este primul semn al zodiacului și crede că știe totul. Balanța este al șaptelea semn și știe că lucrurile nu sunt alb-negru.

Dacă Berbecul stăruitor poate asculta opiniile motivate ale Balanței, ei au posibilitatea să formeze un cuplu puternic. Balanța este un jucător de echipă, în timp ce Berbecul preferă să conducă singur și din față.

Cu toate acestea, Balanța rezolvă problemele și poate face ca visele Berbecului să se întâmple cu adevărat. Ar fi înțelept să o asculte.

Bărbatul balanță în pat

Ca să găsești un bărbat balanță, trebuie să gândești ca el. Cum este mare fan al creativității și frumosului, îl poți găsi prin muzee, la galerii sau teatru.

Pentru că este un salvator în căutare de cauză, mai poți da de el la organizațiile nonguvernamentale, la asociațiile de voluntari și luptând pentru vreo cauză nobilă pe social media sau în zone de conflict, tabere de refugiați, etc.

Ca să îl impresionezi pe bărbatul balanță, trebuie să ieși în evidență, să atragi atenția cu ceva atât de strălucitor încât să te observe dintr-o mulțime de alte femei interesante și frumoase.

El vrea să fie satisfăcut pe toate planurile, atât fizic, sexual, cât și spiritual și intelectual.

Bărbații din zodia balanță sunt vanitoși și vor să fie flatați tot timpul, mai ales în ceea ce privește stilu lor, eleganța și frumusețea fizică.

Complimentuele lui preferate sunt că arată bine în anumiți blugi, că este cel mai grozav zeu al sexului și că nimeni nu-l poate întrece la cunoștințe despre vinuri vechi sau cărți rare.

Dacă vrei să-l impresionezi, plănuiește mini vacanțe romantice în doi, city-break-uri aventuroase și, dacă îți permiți, luxoase, deoarece balanțele sunt topite după un stil de viață peste puterile lor financiare.

Bărbatul balanță: ce defecte pot spulbera iubirea

Aflat sub protecția planetei Venus, planeta iubirii, bărbatul balanță este un romantic incurabil, care iubește mai presus de toate iubirea în sine. Cu alte cuvinte, există riscul să fie cu cineva doar pentru că îi place să fie implicat într-o relație, nu neapărat pentru că femeia respectivă este aleasa lui.

Bărbatul balanță iubește oamenii și oamenii îl iubesc pe el, ceea ce înseamnă că poate adesea să firteze, mai mult sau mai puțin nevinovat.

În plus, dacă nu este satisfăcut sau mai rău, dacă este nemulțumit într-o relație, bărbatul balanță nu stă prea mult pe gânduri până să-și satisfacă nevoile în altă parte.

Bărbatul balanță îndrăgostit este un mascul plin de sentimente contradictorii și tot echilibrul lui se poate duce pe apa sâmbetei dacă întâlnește femeia potrivită.

Sursa foto bărbat balanță în dragoste: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter