Totul despre bărbatul Vărsător – compatibilitate și relații cu alte zodii

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Vineri, 28 octombrie 2022, 11:39

Bărbatul vărsător în dragoste este ca peștele în apă: iubește ideea de a fi îndrăgostit, iubește soarele de afară și lumea care se lipește de el în autobuzul aglomerat. Bărbatul vărsător are și calități și defecte și este un partener interesant în relațiile de dragoste.

Cuprins

Bărbatul vărsător, caracteristici ale zodiei

Independent și liberal în gândire, bărbatul vărsător vrea mereu să facă lumea mai bună, pentru generațiile viitoare și mai ales pentru copiii lui. Deși viziunea lui despre viață și planurile lui de a salva lumea de la pieire pot părea un pic prea grandioase când abia îl cunoști, bărbatul vărsător îțu va demonstra în timp că nu glumește și că reușește chiar, într-o oarecare măsură, să schimbe lumea în bine.

Inventiv și original, bărbatul vărsător găsește mereu soluții și improvizează cu succes atunci când resursele îi lipsesc, deci alături de el nu o să-ți lipsească nimic.

Intelectual, interesat de artă și tot ce este de calitate în viață (un vin bun, un spectacol frumos, o carte captivantă sau un tablou care îți taie respirația și un meci de fotbal care îți crește pulsul), bărbatul vărsător este un vizionar, ceea ce îl dă din start de gol pe visătorul din el.

Idealist și un pic zăpăcit, ca un cercetător nebun, care a uitat să mănânce trei zile pentru că lucra la un proiect, bărbatul vărsător are nevoie de un stâlp în viața lui, care să nu-l lase să se piardă în curenții vieții.

Puțin excentric, dar creativ și plin de energie mereu, bărbatul vărsător are un șarm de tocilar care a crescut să fie un bărbat aiurit și copilăros.

Libertatea este una dintre valorile cele mai de preț pentru el și dacă ești genul de femeie care îl întreabă mereu pe unde umblă și ce face, vei pierde mult din farmecul lui.

Pentru că iubește originalitatea, bărbatul vărsător te va duce în vacanțe exotice, în locuri de care nimeni nu a auzit și îți va arăta lumea așa cum nu ai știut că există până acum.

Din păcate, nimic nu este cu adevărat tipic sau obișnuit la acest om, de la felul cum se îmbracă, la muzica pe care o ascultă, sau felul în care gândește și se exprimă.

Sociabil și simpatic, bărbatul vărsător are mereu o gașcă nebună cu care pune din când în când de petreceri memorabile. Pare să cunoască pe toată lumea și să se înțeleagă bine cu toți colegii, dar. De fapt, totul este un fel de joc al lui prin care strecoară prietenii adevărați de oamenii care îi stau alături din interes. Nu-l subestima și vei avea parte de un bărbat loial, iubitor și mereu gata de aventură.

Bărbatul vărsător în dragoste și relații

Bărbatul vărsător îndrăgostit vede iubirea ca pe un joc incitant, pe care trebuie să-l joci corect, după reguli clare. În dragoste, bărbatul vărsător își dozează șarmul și flirtul în doze mici și dese, calculând totul și gândind mișcarea următoare ca la șah.

Asta nu înseamnă că este un iubit rău, sau că te manipulează, ci așa face el când ține la opersoană și vrea să fie sigur că îi câștigă încrederea.

Bărbatul vărsător nu va spune ”te iubesc” prea des, cel puțin nu în sensul clasic al propoziției, dar asta nu înseamnă că nu este un partener bun sau tandru și iubitor și loial.

Flori, cină romantică la restaurant și întâlnire la film sunt lucruri care i se par un coșmar, așa că așteaptă-te la gesturi inedite, vacanțe neașteptate, surprize care îți dau lumea peste cap și îți fură inima.

Bărbatul vărsător îndrăgostit și-ar da viața pentru persoana iubită fără să clipească, deoarece dragostea este pentru el un sentiment total, care te acaparează cu fiecare părticică a ființei tale.

Cum cucerești bărbatul vărsător

Bărbatul Vărsător nu este prea priceput în a face curte unei femei și nici nu este vestit pentru romantismul lui. Își privește partenera mai mult ca pe o camaradă, iar cu camarazii nu te lansezi în efuziuni sentimentale, nu?

Totuși, bărbatul Vărsător nu este deloc indiferent la farmecul sexului frumos. Admiră femeile independente, dornice să se instruiască si care emană optimism și „joie de vivre”.

Primele întâlniri trebuie să fie stimulatoare din punct de vedere intelectual pentru bărbatul Vărsător. Așadar, ai grijă să citești cât mai mult, să urmărești rubricile de politică externă, să fii la curent cu ultimele descoperiri ale științei.

Bărbatul Vărsător iubește petrecerile și reuniunile, în mijlocul cărora se remarcă întotdeauna, deci va primi cu entuziasm invitația ta la un party. Comportă-te degajat, nu sta tot timpul lipită de el, conversează amabil cu toată lumea! Nu e cazul să te te îmbufnezi dacă vezi că el acordă atenție și altor femei. Lui i se pare atât de firesc încât nici nu va înțelege de ce te-ai supărat.

Arată-te foarte interesată de idealurile, proiectele și fiecare dintre acțiunile lui! Fii sinceră cu el întotdeauna, fiindcă bărbatul Vărsător pune foarte mare preț pe adevăr.

Ce zodii sunt compatibile cu bărbatul vărsător

Varsatorul are relatii bune cu zodiile de Aer, ca si el (Balanta si Gemenii) si cu zodiile de Foc (Sagetatorul si Berbecul, dar mai putin cu Leul, zodia diametral opusa Varsatorului pe cercul zodiacal, ceea ce face ca relatiile cu cei nascuti in zodia Leului sa fie foarte contradictorii, caracterizate mai mult de complementaritate decat de compatibilitate).

Bărbatul vărsător în pat

Joacă-te cu mintea lui și bărbatul vărsător va dezlănțui pasiuni nebănuite.

Libidoul bărbatului vărsător este controlat total de mintea lui și dacă îl pui pe jar și îl forțezi să se gândească numai la tine, l-ai câștigat pe jumătate numai din astfel de jocuri.

Aventuros cum este, bărbatul vărsător îți va oferi o viața sexuală plină de nebunii, cu jocuri de rol, sesiuni intense la birou, în avion, sau într-un cinematograf plin de lume.

Este atras de inteligență, deci trebuie să-i faci și tu propuneri creative și să participi cu entuziasm la fanteziile lui ca să nu se plictisească alături de tine.

Bărbatul vărsător e plin de energie și iubire, dacă știi cum să-i gâdili punctele sensibile și cum să-l îmblânzești când se supără.

Sursa foto bărbatul vărsător îndrăgostit: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter