Trucuri vestimentare pe care le folosesc vedetele la Oscar

De Consuela Stratulat, pe
Vedetele arată perfect pe covorul roșu, dar nu este deloc ușor să facă asta. Stiliștii lor au dezvăluit secretele celebrităților pentru ținute de Oscar.

Stiliștii de la Hollywood știu toate trucurile vestimentare, astfel că vedetele care trec prin mâna lor nu pot arăta decât perfect. De exemplu, poți avea un decolteu perfect chiar dacă nu ai un bust foarte generos. Celebritățile apelează deseori la inserții din silicon, pe care le pun în sutien.

Jessica Chastain

Orice vedetă care se respectă are un croitor care se asigură că hainele îi vin ca turnate. Chiar și rochia perfectă are nevoie de mici modificări, pentru a scoate în evidență o siluetă perfectă.

Jennifer Lawrence

Dacă te întrebi cum reușesc vedetele să poarte rochiile cu spatele gol și să arate perfect, află că folosesc bandă adezivă. Pur și simplu își ridică sânii cu ajutorul ei și arată perfect.

Anne Hathaway

Un alt secret care te va ajuta să ai un look de Oscar este să îți faci poze înainte să ieși din casă. Vedetele fac întotdeauna asta, înainte să pășească pe opvprul roșu, pentru a se asigura că arată perfect.

Citește și: 15 lucruri pe care nu le știai despre premiile Oscar

Jennifer Lopez

Cea mai mare grijă pe care o au vedetele când pășesc pe covorul roșu o reprezintă petele de transpirație. Pentru a scăpa de ea, folosesc un absorbant zilnic, pe care îl lipesc de rochie și care absoarbe transpirația. Trucul este util doar dacă porți rochii cu mâneci.

Amy Adams

Sursa foto: Hepta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter