Trend-alert: ia. Cum să o porți

De Consuela Stratulat, pe
Ia este o piesă reprezentativă pentru țara noastră, iar anul acesta este în vogă. Vezi cum să o porți și ce modele găsești în magazine.

Ia este o piesă versatilă și nu ar trebui să îți lipsească din garderobă. Este potrivită oricărei siluete și poate fi purtată atât cu piese elegante, cât și cu unele casual. Primăvara aceasta, de exemplu, o poți combina cu o fustă midi.

 

Dacă te gândești să porți ia la birou, atunci asorteaz-o cu fusta creion și completează-ți ținuta cu o pereche de botine.

A photo posted by @cherchezlafemme.blog on

În timpul liber, poartă ia românescă cu o pereche de blugi scurt. O astfel de ținută este perfectă mai ales pentru vacanță.

Citește și: Piese must-have în 2016

Nu există piesă care să nu poată fi combinată cu blugi. Ia se potrivește foarte bine cu blugi, iar sezonul acesta încearcă-i pe cei evazați.

Indiferent cu ce o porți, ia românească îți va da un aer sofisticat, dar simplu în același timp. Chiar dacă această bluză are broderii care ți-ar putea încărca ținuta, nu ezita să porți accesorii. Poartă la gât cât mai multe coliere, de dimensiuni și culori diferite, și vei obține un look „wow”.

Ce să nu porți niciodată cu o ie

Ia este o piesă clasică, dar nu poate fi purtată cu orice. Pentru că are broderii și este voluminoasă, nu ar trebui să o combini cu fuste cu volane sau pantaloni bufanți. Nu o combina cu fuste cu imprimeu floral, pentru că îți vei transforma ținuta într-un costum popular. Poți să combini această piesă cu pantofi sport, dar vei arăta cu adevărat spectaculos dacă vei alege pantofi foarte eleganți.

Ia poate fi cumpărată de la producători locali, dar o găsești și în magazine. Vezi în galeria foto cele mai populare modele.

Sursa foto:Hepta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter